Klinikken i Espergærde.

I vores Espergærde klinik tilbyder vi specialiseret fysioterapi og osteopati med fokus på individuelle behandlingsplaner.

Vores engagerede team af erfarne terapeuter står klar til at støtte dig i din rejse mod bedre sundhed og velvære.

Kom forbi klinikken og oplev en behandling, der er tilpasset netop dine behov, med omsorg og professionalisme i højsædet.

Lokation

Kommer snart

Åbningstider

Klinikken åbner den 1. November

Elitefys Espergærde.

Elitefys Espergærde er en moderne fysioterapi og osteopatiklinik, der tilbyder behandlinger til personer med behov for fysioterapi. Det er dog vigtigt at vide, at klinikken ikke modtager henvisninger fra lægen. Dette betyder, at du ikke kan bruge en lægehenvisning til at opnå tilskud fra den offentlige sygesikring.

Det er dog stadig mulighed for at få økonomisk hjælp til behandlingen. Hos Elitefys Espergærde kan du nemlig bruge tilskud fra Sygeforsikringen “danmark”, som kan dække en del af omkostningerne til dine behandlinger. Derudover kan du også anvende din private sundhedsforsikring, hvis den inkluderer fysioterapi og eller osteopati da mange sundhedsforsikringer helt eller delvist dækker behandling hos private klinikker.

Denne model er valgt for at kunne tilbyde større fleksibilitet og hurtigere adgang til behandling, uden de ventetider, som ofte er forbundet med det offentlige sundhedssystem. Klinikken er heller ikke underlagt de restriktioner, der kan være forbundet med offentlig finansieret fysioterapi. Det betyder, at behandlingen kan tilpasses fuldstændigt dine individuelle behov og ønsker, med fokus på at opnå de bedste resultater for dig.

Ved at vælge Elitefys Espergærde får du adgang til højt kvalificerede fysioterapeuter og osteopater der benytter de nyeste metoder og teknologier til at sikre en effektiv behandling. Uanset om du har brug for hjælp til sportsskader, genoptræning eller smertehåndtering, kan klinikken tilbyde en skræddersyet behandlingsplan tilpasset dine behov – alt sammen uden behov for en lægehenvisning.

Behandlerne i Espergærde.

Mød vores engagerede team af behandlere i Elitefys klinikken i Espergærde. 

Vores terapeuter har omfattende erfaring og høj ekspertise inden for fysioterapi, osteopati og massage.
De er dedikerede til at hjælpe dig med at nå dit optimale sundhedsniveau gennem skræddersyet og evidensbaseret behandling. 

Uanset om du har brug for genoptræning efter en skade eller ønsker at forbedre din generelle velvære, er vores team her for at støtte dig hele vejen. 

Klik videre for at lære mere om hver enkelt behandler og deres specialer.

Hvad du kan forvente af klinikken.

Hos Elitefys Espergærde tilbyder vi massage udført af fysioterapeutstuderende, som er i gang med deres uddannelse og har opnået høje faglige kompetencer gennem både teori og praksis. Selvom de stadig er under uddannelse, har de allerede et solidt fundament inden for fysioterapiens teknikker og metoder. De er nøje udvalgt for at sikre den høje kvalitet, som Elitefys er kendt for.

Vores fysioterapeutstuderende arbejder tæt sammen med vores erfarne fysioterapeuter, hvilket betyder, at du kan forvente behandling af høj kvalitet. Massagen fokuserer på at lindre muskelspændinger, reducere stress og fremme kroppens naturlige restitution. Uanset om du har brug for en dybdegående sportsmassage eller en mere afslappende wellnessmassage, kan vores studerende tilpasse behandlingen til dine individuelle behov.

Behandlingen er en oplagt mulighed for dem, der ønsker professionel massage til en mere overkommelig pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du får samme gode service og professionelle behandling, samtidig med at du støtter de studerende i at udvikle deres praktiske færdigheder.

Hos Elitefys Espergærde får du altid 10% rabat på fysioterapeutiske og osteopatiske behandlinger, hvis du er medlem af Elements Crossfit. Dette er vores måde at støtte det lokale sportsmiljø og sikre, at vores aktive medlemmer får den bedst mulige behandling og hurtig genoptræning. Rabatten gælder for alle behandlinger, og det eneste, du skal gøre, er at fremvise dit medlemskab, når du booker din tid. Elitefys Espergærde arbejder med højt kvalificerede fysioterapeuter og osteopater, der hjælper dig med at præstere bedre og komme stærkt tilbage efter skader. Som medlem af Elements får du det hele til en ekstra fordelagtig pris.

Få en tid hos en af vores dygtige behandlere