Osteopati hos Elitefys.

Vi tilbyder en bred vifte af osteopater behandlinger, der er skræddersyet til at lindre muskelspændinger, forbedre restitutionen og øge velværet. Uanset om du er en eliteatlet eller ønsker at passe på dit helbred, er vores erfarne osteopat-team klar til at give dig en skræddersyet behandling, der passer til dine behov.

Osteopati Behandlinger

Hos Elitefys har vi et hold af forskellige osteopater, med forskellig baggrund og kompetencer.

behandler siden kan man læse mere om vores team, og hvilke spidskompetencer de hver især tilbyder.

Hvad du kan forvente af vores osteopater

Vores osteopati behandlinger fokuserer på at lindre muskelspændinger, øge fleksibilitet og forbedre cirkulationen. Vores osteopater er kvalificerede og erfarne i at identificere og målrette specifikke områder af kroppen, der har brug for behandling.

Vi lytte til dine behov og målsætninger for at skræddersy hver behandling til dine individuelle behov. Uanset om du har en sportsrelateret skade, kroniske smerter eller simpelthen ønsker at passe på dit helbred, vil vores osteopater hjælpe dig med at opnå den ønskede effekt.

Book en tid i dag, enten på vesterbro eller i Farum og oplev fordelene ved vores professionelle behandling.

Du kan med fordel kontakte din sundhedsforsikring forud for konsultationen for at være bedst muligt dækket. 
Læs mere på vores prisliste og se hvordan din forsikring dækker dig. 

Få bugt med akutte og kroniske problemer med osteopati

Osteopati kan hjælpe dig med at komme af med akutte problemer, som du har lige nu. 

Men osteopati kan også hjælpe dig med at komme af med kroniske problemer som påvirker dig og din krop.

En osteopat kigger på dig som helhed og vurderer hvilke årsager, der kan skabe dine akutte og kroniske problemer.

På baggrund af dette, vil en osteopat ofte starte behandlingen af dig et andet sted end du har smerter.

 

Elitefys har forsikrings samarbejde med samtlige sundhedsforsikrings selvskaber, enten med delvis eller fuld dækning til osteopati.

Tjek evt om du er dækket hos din forsikring via:  osteopatisk behandling her eller kontakt os for at høre mere.

 

Hvad kan en osteopat hjælpe dig med?

Udover smerter i led og muskler, sportsskader, ryg-/ bækkensmerter og hovedpine/nakkesmerter, kan en osteopat også behandle mere komplicerede lidelser som fx migræne, svimmelhed, åndedrætsbesvær, halsbrand/sure opstød, forstoppelse eller andre fordøjelsesproblemer. Følgende er en liste over nogle af de problematikker, en ostepat kan hjælpe dig med.

Det siger vores kunder

Elite Fysioterapi
4.7
Based on 149 reviews
powered by Google
Stærkt anbefalede fagfolk. Jeg har nogle problemer med en brækket sene i hånden, og de forklarer mig den nødvendige genopretningsproces og træner perfekt (Oliver V. i mit tilfælde). Det er en stor klinik med masser af ekstra faciliteter til at teste din restitutionsproces. Jeg kan ikke anbefale dem nok! 😃
Marie-Louise GrandMarie-Louise Grand
17:47 01 Apr 24
Tobias Gammeltoft er klart anbefalelsesværdig. Virkelig imødekommende, informerende og empatisk behandler. Jeg har fået markant reduceret bækken- og iskiassmerter vha. osteopati ved ham.
Zoe WuZoe Wu
11:57 09 Feb 24
Bjarke blev anbefalet til mig som osteopat med speciale i hovedpine. Han har været meget støttende og professionel, mens han har bragt ny viden og øvelser til at prøve hver session fra yderligere forskning i mit specifikke tilfælde af komplekse hovedpine. Tak for hjælpen!
Rasmus AlsbækRasmus Alsbæk
13:58 01 Feb 24
Døjet med rygsmerter og kom ind på klinikken. Super professionelt arbejde og igennem træning blev jeg fri for smerter.
Fantastisk sted at være!!!
Peter Rubek NielsenPeter Rubek Nielsen
15:54 26 Jan 24
Jeg har før fået meget god hjælp af Mathias Johannessen. Han anbefalede mig en øvelse, jeg kunne lave, da jeg fra tid til anden oplevede problemer med smerter i underarmen.
Susanne HansenSusanne Hansen
12:27 02 Jan 24
Tak for god og sindsyg effektiv behandling Jakob! Tak for at du gjorde det mulig for mig at sidde i en flyver i 12 timer og tage på juleferie med min familie:-). Fra det øjeblik jeg går ind i behandlingslokalet og fortæller om mine rygsmerter, får jeg følelsen af at være i gode hænder. Grundig anamnese og undersøgelse samt individuelt tilpasset behandling skaber tillid og gode resultater. Jeg er selv fysioterapeut og kan både som kollega og patient, varmt anbefale Jakob og Elite Fys.
Britt MelsøBritt Melsø
18:29 13 Dec 23
Fantastisk dygtig og en meget dedikeret personlig træner. Han forstår opgaven til fulde, ren fornøjelse. Jeg har Sam Suke og jeg glæder mig til, hver eneste træning selvom det er hårdt. Hans dejlige smittende humør er en fornøjelse og man bliver så glad. Han er helt unik og løser opgaven perfekt. Brug ham og du vil ikke fortryde. Får absolut Max karakter😊😊😊
Sigurd CarlsenSigurd Carlsen
21:19 28 Nov 23
Fantastisk service og virkelig imødekommende personale.Mit personlige forløb har været ved Mathias, og jeg har følt mig hørt, forstået og ikke mindst tryg i hans selskab. Min vurdering af mit forløb som helhed, er af højt karakter. Jeg opstartet i starten af årer med svære smerter i nedre del af ryggen, som vi fik godt styr på, ved hjælp af øvelser og massage/manipulation af mindre grad.Seneste er jeg opstartet igen for et par uger siden, da jeg fik konstateret en diskusprolaps i nakken tilbage i sommers. Jeg føler mig i gode hænder, og er tryg ved situationen - er sikker på vi i fællesskab får styr på min diskusprolaps, så jeg kan lærer at leve en velfungerende hverdag med den.
malene hjalagermalene hjalager
20:26 26 Nov 23
Jeg kom ind til Mathias Johannessen med en overbelastet lænd efter en weekend til crossfit konkurrence. Han undersøgte mig og behandlede mig med nogle lange stræk, og sendte mig hjem med nogle øvelser.Allerede dagen efter kunne jeg igen holde ud at sidde, ligge og gå - og der gik ikke mange dage, før jeg igen kunne træne.Kæmpe anbefalinger herfra! 👏
js_loader

Hvad er osteopati?

Osteopati er en manuel behandlingsform, som er baseret på traditionelle naturvidenskabelige fag som anatomi, fysiologi, biomekanik, neurologi, patologi (sygdomslære) og embryologi (fosterudviklingslære). Behandlingsformen tager udgangspunkt i teorien om, at kroppen kan helbrede sig selv, når den bliver korrigeret mekanisk. Dette kan ske ved manipulationer, mobilisering, craniosacralterapi eller stræk af bindevæv.

En osteopat betragter kroppen som en helhed, og derfor vil en behandling altid omfatte hele kroppen. Ved den første konsultation vil osteopaten have en samtale med patienten, hvor symptomerne vil blive belyst, og der vil blive spurgt ind til kroppens systemer. Herefter vil osteopaten foretage en grundig undersøgelse af hele kroppen og alle dens strukturer.

På baggrund af samtale og undersøgelse vil osteopaten kunne stille en diagnose samt en behandlingsplan med udgangspunkt i at skulle behandle selve årsagen til symptomerne. Det betyder, at behandlingen ofte vil starte et helt andet sted end der, hvor patienten oplever smerterne eller symptomerne.

Behandlingen vil typisk bestå af manipulationer og mobilisering af kroppens led og væv samt stræk af bindevæv. Osteopaten vil desuden arbejde med at forbedre kroppens blod- og lymfecirkulation samt nervesystemet. Dette kan ske ved hjælp af blide teknikker som craniosacralterapi.

Osteopati kan anvendes til behandling af en lang række forskellige lidelser og sygdomme, herunder rygsmerter, hovedpine, fordøjelsesproblemer, astma, allergier, søvnproblemer, stress og meget mere. Behandlingen er velegnet til både børn og voksne.

Det er vigtigt at bemærke, at osteopati ikke kan erstatte konventionel lægehjælp, men kan anvendes som et supplement til den konventionelle behandling. Det er derfor altid vigtigt at konsultere en læge, hvis man oplever alvorlige symptomer eller sygdomme.

I Danmark er osteopati en anerkendt behandlingsform, og der findes flere uddannelsesinstitutioner, hvor man kan uddanne sig til osteopat. Man skal dog være opmærksom på, at der ikke er en officiel autorisation af osteopater i Danmark, og derfor er det vigtigt at vælge en osteopat, som er uddannet på en anerkendt uddannelsesinstitution.

I alt kan osteopati være en effektiv behandlingsform til en lang række forskellige lidelser og sygdomme. Behandlingen er baseret på en holistisk tilgang til kroppen, hvor fokus er på at behandle årsagen til symptomerne og ikke blot symptomerne selv.

Få en tid hos en af vores dygtige behandlere