Elitefys personlig træning København og Farum

Personlig træning København

Vil du gerne i form, men har du svært ved at finde motivationen og inspirationen?

En personlig træner kan hjælpe med at sætte realistiske og specifikke mål samt give dig kompetent vejledning til, hvordan du opnår de resultater du ønsker.

Vores personlige træner sikrer dig at 

  • Vi sammen sætter et realistisk mål
  • Vi sammen bryder det op i specifikke delmål
  • Du forpligter dig overfor din personlige træner
  • Vi sammen sætter en fornuftig tidsramme

Ved første konsultation laver dig og den personlige træner en målsætning for dit træningsforløb ud fra en grundig test af dine styrker og svagheder.

Der gives tilskud fra “Danmark” hvis du har en henvisning.

Varigheden på et typisk forløb med en personlig træner varierer mellem 3-5 timers personlig træning. Herefter vil du kunne være selvkørende med din træning.

Hvis dit mål er at komme i form, så ring til os på tlf: +45 33 12 32 48, og få en personlig fysisk træner med på sagen. 

Har du skader vi skal tage højde for?

Personlig fysisk træning hos os sikrer, at du ikke blot kommer tilbage 100% men i 120% topform. Den personlige træning vi giver dig er funktionel, målrettet og specifik. 

Den største risikofaktor for fysiske skader er, at du har haft en tilsvarende skade før. Det gælder alt fra ankelskader til ryg- og skulderskader. 

Ofte bruges fravær af smerte som succeskriterie. Men fravær af smerte er ikke ensbetydende med, at din fysiske form er tilstrækkelig til at møde de krav, dit arbejds- og fritidsliv stiller til dig.

De fleste skader opstår, dels fordi din krop ikke kan klare de fysiske belastninger, du udsætter den for, og dels på grund af forkert eller manglende genoptræning efterlader dig i en situation, hvor du stadig ikke er stærk nok.

Funktionel træning

Du bliver god til det, du bruger tid på at træne. Træner du at sidde ned og strække dit knæ, bliver du god til at sidde ned og strække knæet, men du bliver ikke nødvendigvis bedre til at rejse dig eller hoppe. Funktionel træning tager udgangspunkt i fundamentale og basale bevægelsesmønstre og træner disse.

Elitefys træning funktionel og personlig
Funktionel og personlig træning København og Farum

Målrettet træning

De færreste bliver motiveret ved udsigten til at skulle træne 40 år frem i tiden. Processen er for lang og uoverskuelig. Derfor sætter vi konkrete (målbare) mål med overskuelige tidshorisonter. Det gør, at du kan følge dine fremskridt og holder motivationen vedlige.

Specifik træning

En løber og en fodboldspiller skal ikke træne det samme. En bankmand og en brandmand skal ikke træne det samme. De fysiske krav er forskellige og træningen skal derfor være specifik til den enkeltes udfordringer. 

Hvis du har nogen spørgsmål eller vil vide mere, er du velkommen til at ringe til os, så kan vi også vende din specifikke skade.

Personlig træner – Få din egen personlige træner og nå dine mål!

Med en personlig træner fra Elite Fysioterapi kan du nå dine mål på en sikker og inspirerende måde. Vi analyserer dine behov og forudsætninger, ud fra dette skræddersyr vi en træningsplan, der passer til dit temperament, dine mål og dit nuværende træningsniveau.

Vi justerer løbende din træningsplan i samspil med, at du når dine delmål. Din personlige træner gør løbende dine resultater synlige, så du kan følge med i dine fremskridt. Vi kan konkret måle dine resultatet ved hjælp af fx konditionstests, styrketests, test af smidighed, vejninger og kropsmålinger.

Fordele ved at have din egen personlig træner

  • Du får en træningsmakker, der giver indspark til inspiration og fornyelse i din træning
  • Du får en coach, der kender dine skader, dit aktivitetsniveau og dine udfordringer
  • Du opnår hurtigt resultater via målrettet og motiverende træning
  • Genoptræning, opbygning af muskler, øget styrke og kondition
  • Du opnår varige resultater og en sundere livsstil på den lange bane

Din personlige træner tilrettelægger et træningsforløb, der kan hænge sammen med resten af dit liv på den lange bane – og give dig energi og overskud til at nå dine mål!

 
Elitefys Personlig Træning Vestebro København

Behandling efter helhedsprincippet

På klinikken Elite Fysioterapi er vi et ungt og dynamisk team. Vi behandler dig ud fra et helhedsprincip, hvilket vil sige en erkendelse af, at problemer et sted i kroppen kan have sin årsag et andet sted i kroppen.

Vi kender alle til, hvordan en skævhed i ryggen forplanter sig og sætter spor hele vejen op og ned gennem bevægapparatet. På den måde kan en smerte eller spænding et sted i kroppen have sit udspring et helt andet sted. For at få den bedste effekt kan det derfor være en fordel at bringe flere forskellige behandlinger i spil.

Fysioterapi, osteopati og træning.

Vores specialiserede behandlere står klar til at hjælpe dig med både akutte og kroniske problemer i vores klinikker på Vesterbro og i Farum. 

100+ Google Anmeldelser