Fysioterapi hos Elitefys.

Hvis du har fået en skade i forbindelse med sport, arbejde eller trafikuheld, er det vigtigt at konsultere en fysioterapeut hurtigt. Uanset problematikken, er det vigtigt at komme hurtigt i gang med behandling. Venter du længe, kan skaden manifestere sig i forskellige symptomer og kræve flere behandlinger.

Vi har mange års erfaring med behandling af arbejdsrelaterede skader og sportsskader.

Derfor kan vi hjælpe dig hvis du eksempelvis har:

 • Smerter i nakke, skuldre og ryg
 • Frossen skulder
 • Muskelforstyrrelser i arme og ben
 • Bækkenproblemer
 • Ballesmerter
 • Knæproblemer 
 • Fodproblemer
 • Tennis- og golfalbuer
 • Løber- og springerknæ
 • Forstuvninger
 • Forstrækninger og fiberskader
 • Graviditetsgener
 • Svimmelhed
 • Hovedpine
 • Piskesmæld

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om hvorvidt, vi behandler netop din problematik, så giv os endelig et kald på telefon: +45 33 12 32 48

Fysioterapi med henvisning

Vi tilbyder lægehenvist fysioterapi, med tilskud fra sygesikringen. Her står vores team af sygesikrings fysioterapeuter klar med en bred vifte af teknikker og tilgange for at lave en skræddersyet behandlings plan til dig, med fokus på dine behov og svaghedder. 

Uanset om du har brug for at forbedre din præstation, genoprette efter skade eller blot finde de svar du søger, så kan vi hjælpe.

fysioterapi uden henvisning

Elite fysioterapi tilbyder fysioterapi uden lægehenvisning. Vores team af dygtige behandlere har stor erfaring med Elitesport, præstations fremmende, genoptræning og forebyggende træning.
Vores fysioterapeuter er kvalificerede og erfarne i at identificere og målrette specifikke behandling og sikre et top professionelt produkt.

Vi vil lytte til dine behov og målsætninger for at skræddersy hver behandling til dine individuelle behov.

Book en tid i dag og oplev fordelene ved vores professionelle tilgang!

Book nu og lad os tage hånd om dig!

Det siger vores kunder

Elite Fysioterapi
4.7
Based on 152 reviews
powered by Google
Helle LeanderssonHelle Leandersson
18:49 05 Jul 24
John er bare den BEDSTE. Han har "reddet" mig flere gange:-)
Kathrine Nicoline HvamKathrine Nicoline Hvam
11:33 03 Jul 24
Kan virkelig anbefale behandling hos Tobias Gammeltoft Jensen. Kommer der både med mine egne problematikker og er altid super tilfreds og føler at min krop bliver nulstillet. Jeg har for nylig også været der med min lille søn på 6 uger, og han var lige så tryg i behandlingen som jeg selv er.Virkelig dejlig oplevelse, og en behandler som er enormt rummelig og lyttende!
Jan Bacher DirchsenJan Bacher Dirchsen
14:12 21 Jun 24
Det har været en fornøjelse at få behandling af Mathias hos Elite Fysioterapi. Mathias er seriøs og grundig, og med smil på læben præsenterer han en lang række relevante øvelser. Øvelserne er enormt virkningsfulde og matcher hele tiden, hvad jeg er klar til. Bedste anbefalinger herfra 🙂
Rasmus Bernt KnudsenRasmus Bernt Knudsen
16:05 10 Jun 24
Jeg har benyttet mig af behandling ved Elite Fysioterapi gennem det seneste år, da det var vigtigt for mig at finde et sted med gode anmeldelser, som var centralt placeret i København.Jeg vil gerne give stedet og ikke mindst min behandler, Mathias Johannessen, mine varmeste anbefalinger.Mathias virker ikke blot utrolig kvalificeret og opdateret på den nyeste viden, han brænder også generelt for sundhed og er god til at huske fra gang til gang, hvor man både er i dialog og behandling.Dette skaber et tillidsforhold og har haft en positiv indflydelse, ligesom det har givet mig et ekstra skub til at koncentrere mig om sundhed mellem mine behandlinger.
Slobodan PavlovicSlobodan Pavlovic
09:53 27 May 24
Jeg var på besøg hos Mathias med en diskusprolaps i lænden. Meget venlig og professionel, og jeg følte mig rigtig godt taget hånd om. Mine smerter er blevet meget bedre. tak skal du have
Stærkt anbefalede fagfolk. Jeg har nogle problemer med en brækket sene i hånden, og de forklarer mig den nødvendige genopretningsproces og træner perfekt (Oliver V. i mit tilfælde). Det er en stor klinik med masser af ekstra faciliteter til at teste din restitutionsproces. Jeg kan ikke anbefale dem nok! 😃
Marie-Louise GrandMarie-Louise Grand
17:47 01 Apr 24
Tobias Gammeltoft er klart anbefalelsesværdig. Virkelig imødekommende, informerende og empatisk behandler. Jeg har fået markant reduceret bækken- og iskiassmerter vha. osteopati ved ham.
Zoe WuZoe Wu
11:57 09 Feb 24
Bjarke blev anbefalet til mig som osteopat med speciale i hovedpine. Han har været meget støttende og professionel, mens han har bragt ny viden og øvelser til at prøve hver session fra yderligere forskning i mit specifikke tilfælde af komplekse hovedpine. Tak for hjælpen!
Rasmus AlsbækRasmus Alsbæk
13:58 01 Feb 24
Døjet med rygsmerter og kom ind på klinikken. Super professionelt arbejde og igennem træning blev jeg fri for smerter.
Fantastisk sted at være!!!
Peter Rubek NielsenPeter Rubek Nielsen
15:54 26 Jan 24
Jeg har før fået meget god hjælp af Mathias Johannessen. Han anbefalede mig en øvelse, jeg kunne lave, da jeg fra tid til anden oplevede problemer med smerter i underarmen.
Susanne HansenSusanne Hansen
12:27 02 Jan 24
Tak for god og sindsyg effektiv behandling Jakob! Tak for at du gjorde det mulig for mig at sidde i en flyver i 12 timer og tage på juleferie med min familie:-). Fra det øjeblik jeg går ind i behandlingslokalet og fortæller om mine rygsmerter, får jeg følelsen af at være i gode hænder. Grundig anamnese og undersøgelse samt individuelt tilpasset behandling skaber tillid og gode resultater. Jeg er selv fysioterapeut og kan både som kollega og patient, varmt anbefale Jakob og Elite Fys.
Britt MelsøBritt Melsø
18:29 13 Dec 23
Fantastisk dygtig og en meget dedikeret personlig træner. Han forstår opgaven til fulde, ren fornøjelse. Jeg har Sam Suke og jeg glæder mig til, hver eneste træning selvom det er hårdt. Hans dejlige smittende humør er en fornøjelse og man bliver så glad. Han er helt unik og løser opgaven perfekt. Brug ham og du vil ikke fortryde. Får absolut Max karakter😊😊😊
Sigurd CarlsenSigurd Carlsen
21:19 28 Nov 23
Fantastisk service og virkelig imødekommende personale.Mit personlige forløb har været ved Mathias, og jeg har følt mig hørt, forstået og ikke mindst tryg i hans selskab. Min vurdering af mit forløb som helhed, er af højt karakter. Jeg opstartet i starten af årer med svære smerter i nedre del af ryggen, som vi fik godt styr på, ved hjælp af øvelser og massage/manipulation af mindre grad.Seneste er jeg opstartet igen for et par uger siden, da jeg fik konstateret en diskusprolaps i nakken tilbage i sommers. Jeg føler mig i gode hænder, og er tryg ved situationen - er sikker på vi i fællesskab får styr på min diskusprolaps, så jeg kan lærer at leve en velfungerende hverdag med den.
malene hjalagermalene hjalager
20:26 26 Nov 23
Jeg kom ind til Mathias Johannessen med en overbelastet lænd efter en weekend til crossfit konkurrence. Han undersøgte mig og behandlede mig med nogle lange stræk, og sendte mig hjem med nogle øvelser.Allerede dagen efter kunne jeg igen holde ud at sidde, ligge og gå - og der gik ikke mange dage, før jeg igen kunne træne.Kæmpe anbefalinger herfra! 👏
js_loader

Få en tid hos en af vores dygtige behandlere