Overgangalder og menopause

Vores specialiserede behandlere i Elitefys står klar til at hjælpe dig med både akutte og kroniske problemer i vores klinikker på Vesterbro og i Farum. 

 

KLINIK MED SPECIALE I FYSIOTERAPI, OSTEOPATI OG TRÆNING

Hos Elite Fysioterapi er vi et ungt og dynamisk team. Vi behandler dig ud fra et helhedsprincip, hvilket vil sige en erkendelse af, at problemer et sted i kroppen kan have sin årsag et andet sted i kroppen.

Vi kender alle til, hvordan en skævhed i ryggen forplanter sig og sætter spor hele vejen op og ned gennem bevægapparatet. På den måde kan en smerte eller spænding et sted i kroppen have sit udspring et helt andet sted. For at få den bedste effekt kan det derfor være en fordel at bringe flere forskellige behandlinger i spil.

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om hvorvidt, vi behandler netop din problematik, så giv os endelig et kald på telefon på +45 33 12 32 48

 

+100 Google Anmeldelser
4.6/5

Få hjælp til overgangsalder

Overgangsalderen er en naturlig fase i en kvindes liv, hvor hendes reproduktive system gradvist stopper med at producere æg og hormoner som forberedelse til overgangen til ikke-fertile år. Denne livsperiode kan dog medføre en række fysiske og følelsesmæssige udfordringer på grund af hormonelle forandringer. Dette har vi stor forståelse for og  sætter en ære i og hjælpe med hos Elitefysioterapi og Osteopati. 


Overgangsalderen er en tid med hormonelle forandringer, der kan medføre forskellige symptomer og udfordringer for kvinder. Nogle af de mest almindelige symptomer omfatter hedeture, natlige svedeture, humørsvingninger, søvnforstyrrelser, vaginal tørhed, nedsat libido og uregelmæssig menstruation. Disse symptomer kan have en betydelig indvirkning på en kvindes livskvalitet og velvære.


Zoneterapi og akupunktur et godt værktøj:

Zoneterapi er en terapeutisk metode, der fokuserer på at stimulere specifikke zoner på fødderne, som er forbundet med forskellige organer og systemer i kroppen. Ved behandling af overgangsalderen fokuserer zoneterapi på at stimulere zoner, der kan hjælpe med at regulere hormonelle ubalancer, forbedre blodcirkulationen og reducere symptomer som hedeture og søvnforstyrrelser. Zoneterapi kan også bidrage til at lindre stress og angst, hvilket ofte er udfordrende følgesvende i overgangsalderen.


Akupunktur er endnu et godt redskab. Ved behandling af overgangsalderen fokuserer akupunktur på at genoprette den energetiske balance i kroppen og regulere hormonelle forandringer. Akupunktur kan hjælpe med at lindre hedeture, nattesved, humørsvingninger og søvnforstyrrelser. Det kan også stimulere produktionen af endorfiner, hvilket kan bidrage til at forbedre den generelle følelsesmæssige balance og velvære.


Effekten af zoneterapi og akupunktur hos Elitefysioterapi og Osteopati kan bidrage til at lindre symptomerne på overgangsalderen og forbedre kvinders velbefindende. Ved at stimulere specifikke zoner og akupunkturpunkter kan disse naturlige terapier hjælpe med at regulere hormonelle ubalancer, forbedre blodcirkulationen, lindre fysiske og følelsesmæssige symptomer og fremme generel afslapning og velvære. Det er vigtigt at bemærke, at virkningen af zoneterapi og akupunktur kan variere fra person til person, og det anbefales at konsultere en erfaren behandler hos Elitefysioterapi og Osteopati for en grundig vurdering af ens symptomer og tilrettelæggelse af en individuel behandlingsplan.


Så tøv ikke med at kontakte os så vil vores førende på felte Mia kunne hjælpe dig.


Få en tid hos en af vores dygtige behandlere