Unni Lizier - Elitefys massør

Massør - RAB Godkendt Fysiurgisk massør

Unni Lizier

ul@elitefys.dk

Om Unni Lizier

Unni er uddannet sports- og fysiurgisk massør og har været massør i klinikken siden 2013. Hun har dyrket triatlon siden 2009 og inden da cyklet og løbet en del og har på egen krop mærket hvordan massage kan virke både forebyggende, restitutionsfremmende og helbredende.

Hun kan behandle alle former for muskelspændinger hvad enten det skyldes sport, erhverv, stress, graviditet eller andet.

Hun arbejder meget professionelt med effektiv og dybdegående massage og sætter sig ind i patientens problem og har tæt samarbejde med klinikkens øvrige behandlere for at optimere behandlingsforløbet bedst muligt.

Unni tilbyder både halv- og heltimes behandlinger, og praktisere kun på Vesterbro

Uddannelse

2014: Lægeeksamineret fysiurgisk massør hos Lasota Terapi Akademi

Kurser

2017 Gravidmassage, Triggerpunkter, Massage og manuelle teknikker for spændingshovedpine hos AM Massageskole
2018 Sportsspeciale kursus hos AM Massageskole.

Priser

Massage 30 min udenfor sygesikring. 320 kr.
Massage 60 min udenfor sygesikring.600 kr.

Klinik med speciale i fysioterapi, osteopati og træning.

Hos Elite Fysioterapi er vi et ungt og dynamisk team. Vi behandler dig ud fra et helhedsprincip, hvilket vil sige en erkendelse af, at problemer et sted i kroppen kan have sin årsag et andet sted i kroppen.

Vi kender alle til, hvordan en skævhed i ryggen forplanter sig og sætter spor hele vejen op og ned gennem bevægapparatet. På den måde kan en smerte eller spænding et sted i kroppen have sit udspring et helt andet sted. For at få den bedste effekt kan det derfor være en fordel at bringe flere forskellige behandlinger i spil.

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om hvorvidt, vi behandler netop din problematik, så giv os endelig et kald på telefon på +4533123248

Fysioterapi, osteopati og træning.

Vores specialiserede behandlere står klar til at hjælpe dig med både akutte og kroniske problemer i vores klinikker på Vesterbro og i Farum. 

+100 Google Anmeldelser
4.6/5