osteopatisk behandling af trykkede ribben

Vores specialiserede behandlere i Elitefys står klar til at hjælpe dig med både akutte og kroniske problemer i vores klinikker på Vesterbro og i Farum. 

 

KLINIK MED SPECIALE I FYSIOTERAPI, OSTEOPATI OG TRÆNING

Hos Elite Fysioterapi er vi et ungt og dynamisk team. Vi behandler dig ud fra et helhedsprincip, hvilket vil sige en erkendelse af, at problemer et sted i kroppen kan have sin årsag et andet sted i kroppen.

Vi kender alle til, hvordan en skævhed i ryggen forplanter sig og sætter spor hele vejen op og ned gennem bevægapparatet. På den måde kan en smerte eller spænding et sted i kroppen have sit udspring et helt andet sted. For at få den bedste effekt kan det derfor være en fordel at bringe flere forskellige behandlinger i spil.

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om hvorvidt, vi behandler netop din problematik, så giv os endelig et kald på telefon på +45 33 12 32 48

 

100+ Google Anmeldelser

Elitefys - Fysioterapi, Osteopati og Træning

Elitefys: Effektiv osteopatisk behandling af trykkede ribben

 

 

Trykkede ribben kan være smertefulde og begrænse din daglige aktivitet. Når det kommer til behandling af trykkede ribben, er osteopati en effektiv tilgang til smertelindring og fremme af heling. Hos Elitefys, en førende klinik for osteopati, tilbyder de specialiseret pleje til personer med trykkede ribben.

 

Elitefys er kendt for deres dygtige og erfarne osteopater, der har ekspertise inden for behandling af ribbensproblemer. Deres fokus er at forstå den unikke situation for hver patient og udvikle skræddersyede behandlingsplaner.

 

Ved en konsultation hos Elitefys vil deres osteopater nøje evaluere din medicinske historie og foretage en omfattende undersøgelse af dine trykkede ribben. Dette sikrer en præcis diagnose og en målrettet behandlingsplan.

 

Osteopaterne hos Elitefys bruger blide manipulationsteknikker og mobiliseringsteknikker til at genoprette normal bevægelighed og reducere smerter i ribbenene. Gennem manuel terapi hjælper de med at lindre muskelspændinger og øge blodgennemstrømningen i området, hvilket fremmer heling og genopretning.

 

Elitefys’ osteopater forstår, at behandling af trykkede ribben ikke kun handler om smertelindring, men også om at forhindre komplikationer og genoprette fuld funktion. Derfor fokuserer de også på at styrke de omkringliggende muskler og forbedre kroppens samlede stabilitet.

 

En af fordelene ved at vælge Elitefys til osteopatisk behandling af trykkede ribben er deres høje standard for kvalitet og ekspertise. Deres osteopater er dygtige og erfarne, og de har hjulpet mange patienter med at genvinde deres helbred og bevægelighed.

 

Hos Elitefys prioriteres hver patients individuelle behov og mål. Deres osteopater arbejder sammen med dig for at udvikle en omfattende behandlingsplan, der tager hensyn til dine specifikke symptomer og mål.

 

Hvis du lider af trykkede ribben, er Elitefys det rette sted at søge hjælp. Deres engagerede team af osteopater vil sikre, at du får den bedst mulige behandling og pleje.

 

Kontakt Elitefys i dag for at planlægge en konsultation og start din vej mod smertelindring, heling og genopretning af dine trykkede ribben.

Det siger vores kunder

Elite Fysioterapi
4.7
Based on 152 reviews
powered by Google
Helle LeanderssonHelle Leandersson
18:49 05 Jul 24
John er bare den BEDSTE. Han har "reddet" mig flere gange:-)
Kathrine Nicoline HvamKathrine Nicoline Hvam
11:33 03 Jul 24
Kan virkelig anbefale behandling hos Tobias Gammeltoft Jensen. Kommer der både med mine egne problematikker og er altid super tilfreds og føler at min krop bliver nulstillet. Jeg har for nylig også været der med min lille søn på 6 uger, og han var lige så tryg i behandlingen som jeg selv er.Virkelig dejlig oplevelse, og en behandler som er enormt rummelig og lyttende!
Jan Bacher DirchsenJan Bacher Dirchsen
14:12 21 Jun 24
Det har været en fornøjelse at få behandling af Mathias hos Elite Fysioterapi. Mathias er seriøs og grundig, og med smil på læben præsenterer han en lang række relevante øvelser. Øvelserne er enormt virkningsfulde og matcher hele tiden, hvad jeg er klar til. Bedste anbefalinger herfra 🙂
Rasmus Bernt KnudsenRasmus Bernt Knudsen
16:05 10 Jun 24
Jeg har benyttet mig af behandling ved Elite Fysioterapi gennem det seneste år, da det var vigtigt for mig at finde et sted med gode anmeldelser, som var centralt placeret i København.Jeg vil gerne give stedet og ikke mindst min behandler, Mathias Johannessen, mine varmeste anbefalinger.Mathias virker ikke blot utrolig kvalificeret og opdateret på den nyeste viden, han brænder også generelt for sundhed og er god til at huske fra gang til gang, hvor man både er i dialog og behandling.Dette skaber et tillidsforhold og har haft en positiv indflydelse, ligesom det har givet mig et ekstra skub til at koncentrere mig om sundhed mellem mine behandlinger.
Slobodan PavlovicSlobodan Pavlovic
09:53 27 May 24
Jeg var på besøg hos Mathias med en diskusprolaps i lænden. Meget venlig og professionel, og jeg følte mig rigtig godt taget hånd om. Mine smerter er blevet meget bedre. tak skal du have
Stærkt anbefalede fagfolk. Jeg har nogle problemer med en brækket sene i hånden, og de forklarer mig den nødvendige genopretningsproces og træner perfekt (Oliver V. i mit tilfælde). Det er en stor klinik med masser af ekstra faciliteter til at teste din restitutionsproces. Jeg kan ikke anbefale dem nok! 😃
Marie-Louise GrandMarie-Louise Grand
17:47 01 Apr 24
Tobias Gammeltoft er klart anbefalelsesværdig. Virkelig imødekommende, informerende og empatisk behandler. Jeg har fået markant reduceret bækken- og iskiassmerter vha. osteopati ved ham.
Zoe WuZoe Wu
11:57 09 Feb 24
Bjarke blev anbefalet til mig som osteopat med speciale i hovedpine. Han har været meget støttende og professionel, mens han har bragt ny viden og øvelser til at prøve hver session fra yderligere forskning i mit specifikke tilfælde af komplekse hovedpine. Tak for hjælpen!
Rasmus AlsbækRasmus Alsbæk
13:58 01 Feb 24
Døjet med rygsmerter og kom ind på klinikken. Super professionelt arbejde og igennem træning blev jeg fri for smerter.
Fantastisk sted at være!!!
Peter Rubek NielsenPeter Rubek Nielsen
15:54 26 Jan 24
Jeg har før fået meget god hjælp af Mathias Johannessen. Han anbefalede mig en øvelse, jeg kunne lave, da jeg fra tid til anden oplevede problemer med smerter i underarmen.
Susanne HansenSusanne Hansen
12:27 02 Jan 24
Tak for god og sindsyg effektiv behandling Jakob! Tak for at du gjorde det mulig for mig at sidde i en flyver i 12 timer og tage på juleferie med min familie:-). Fra det øjeblik jeg går ind i behandlingslokalet og fortæller om mine rygsmerter, får jeg følelsen af at være i gode hænder. Grundig anamnese og undersøgelse samt individuelt tilpasset behandling skaber tillid og gode resultater. Jeg er selv fysioterapeut og kan både som kollega og patient, varmt anbefale Jakob og Elite Fys.
Britt MelsøBritt Melsø
18:29 13 Dec 23
Fantastisk dygtig og en meget dedikeret personlig træner. Han forstår opgaven til fulde, ren fornøjelse. Jeg har Sam Suke og jeg glæder mig til, hver eneste træning selvom det er hårdt. Hans dejlige smittende humør er en fornøjelse og man bliver så glad. Han er helt unik og løser opgaven perfekt. Brug ham og du vil ikke fortryde. Får absolut Max karakter😊😊😊
Sigurd CarlsenSigurd Carlsen
21:19 28 Nov 23
Fantastisk service og virkelig imødekommende personale.Mit personlige forløb har været ved Mathias, og jeg har følt mig hørt, forstået og ikke mindst tryg i hans selskab. Min vurdering af mit forløb som helhed, er af højt karakter. Jeg opstartet i starten af årer med svære smerter i nedre del af ryggen, som vi fik godt styr på, ved hjælp af øvelser og massage/manipulation af mindre grad.Seneste er jeg opstartet igen for et par uger siden, da jeg fik konstateret en diskusprolaps i nakken tilbage i sommers. Jeg føler mig i gode hænder, og er tryg ved situationen - er sikker på vi i fællesskab får styr på min diskusprolaps, så jeg kan lærer at leve en velfungerende hverdag med den.
malene hjalagermalene hjalager
20:26 26 Nov 23
Jeg kom ind til Mathias Johannessen med en overbelastet lænd efter en weekend til crossfit konkurrence. Han undersøgte mig og behandlede mig med nogle lange stræk, og sendte mig hjem med nogle øvelser.Allerede dagen efter kunne jeg igen holde ud at sidde, ligge og gå - og der gik ikke mange dage, før jeg igen kunne træne.Kæmpe anbefalinger herfra! 👏
js_loader

Få en tid hos en af vores dygtige behandlere