Personlig træning til dine mål

Vores specialiserede behandlere i Elitefys står klar til at hjælpe dig med både akutte og kroniske problemer i vores klinikker på Vesterbro og i Farum. 

 

KLINIK MED SPECIALE I FYSIOTERAPI, OSTEOPATI OG TRÆNING

Hos Elite Fysioterapi er vi et ungt og dynamisk team. Vi behandler dig ud fra et helhedsprincip, hvilket vil sige en erkendelse af, at problemer et sted i kroppen kan have sin årsag et andet sted i kroppen.

Vi kender alle til, hvordan en skævhed i ryggen forplanter sig og sætter spor hele vejen op og ned gennem bevægapparatet. På den måde kan en smerte eller spænding et sted i kroppen have sit udspring et helt andet sted. For at få den bedste effekt kan det derfor være en fordel at bringe flere forskellige behandlinger i spil.

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om hvorvidt, vi behandler netop din problematik, så giv os endelig et kald på telefon på +45 33 12 32 48

 

+100 Google Anmeldelser
4.6/5
Funktionel og personlig træning København og Farum
Elitefys træning funktionel og personlig

Få en nemmere hverdag

At have stærke ben er afgørende for vores mobilitet, uanset om vi går, løber, løfter ting eller udfører daglige opgaver. Det er ikke kun en fordel for at bevæge sig mere effektivt, men det kan også reducere risikoen for skader betydeligt.

Betydningen af stærke ben:

Stærke ben spiller en afgørende rolle i vores evne til at udføre daglige aktiviteter og bevægelser. Ud over at øge mobiliteten og styrken kan de også være afgørende for at forebygge visse skader.

Skader, der kan forebygges med stærke ben:

1. Knæskader: Stærke benmuskler kan hjælpe med at stabilisere knæleddet og reducere risikoen for skader som forstuvninger eller overstrækninger af ledbåndene omkring knæet.

2. Lændesmerter: En afbalanceret styrketræning af benene kan være afgørende for at mindske lændesmerter. Stærke benmuskler kan hjælpe med at støtte kroppen og aflaste rygsøjlen under daglige aktiviteter.

3. Ankelskader: Stærke benmuskler, især i læggen, kan hjælpe med at stabilisere anklen og mindske risikoen for forstuvninger eller andre skader på grund af manglende støtte.

Tre eksempler på skader og forebyggelse gennem stærkere ben:

1. Knæskader og styrketræning:

Korsbåndsskader er almindelige, især blandt sportsudøvere. Stærke quadriceps- og hamstringsmuskler kan bidrage til at stabilisere knæet og mindske belastningen på korsbåndene. Øvelser som squats, lunges og leg curls kan styrke disse muskler og reducere risikoen for knæskader.

2. Lændesmerter og støttende benmuskler:

Mange mennesker oplever lændesmerter som følge af svage rygmuskler eller dårlig kropsholdning. En stærk base, skabt gennem øvelser som deadlifts, step-ups og leg presses, kan støtte rygsøjlen og mindske risikoen for lændesmerter.

3. Ankelskader og styrketræning af underbenet:

Forstuvninger og andre ankelskader kan forebygges gennem styrketræning af musklerne omkring anklen. Øvelser som calf raises og ankelfleksioner kan øge muskelstyrken og stabiliteten omkring anklen, hvilket reducerer risikoen for skader.

Så tøv ikke med at booke en tid hos en af vores personlige trænere for at få hjælp til din træning 

Lær din kommende personlige træner bedre at kende

Få en tid hos en af vores dygtige behandlere