Fysioterapi dækket af Falck Health Care

Vores specialiserede behandlere i Elitefys står klar til at hjælpe dig med både akutte og kroniske problemer i vores klinikker på Vesterbro og i Farum. 

 

KLINIK MED SPECIALE I FYSIOTERAPI, OSTEOPATI OG TRÆNING

Hos Elite Fysioterapi er vi et ungt og dynamisk team. Vi behandler dig ud fra et helhedsprincip, hvilket vil sige en erkendelse af, at problemer et sted i kroppen kan have sin årsag et andet sted i kroppen.

Vi kender alle til, hvordan en skævhed i ryggen forplanter sig og sætter spor hele vejen op og ned gennem bevægapparatet. På den måde kan en smerte eller spænding et sted i kroppen have sit udspring et helt andet sted. For at få den bedste effekt kan det derfor være en fordel at bringe flere forskellige behandlinger i spil.

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om hvorvidt, vi behandler netop din problematik, så giv os endelig et kald på telefon på +45 33 12 32 48

 

+100 Google Anmeldelser
4.6/5
Osteopatisk træning på Vesterbro og i Farum

Falck Health Care dækker din fysioterapi hos Elitefysioterapi og Osteopati

Falck Health Care har etableret sig som en pålidelig sundhedspartner, og en af de mange fordele ved deres sundhedsdækning er dækningen af fysioterapi og osteopati. Elitefysioterapi og Osteopati er stolt over at være en del af Falck Health Cares netværk og tilbyder en række specialiserede behandlinger designet til at håndtere forskellige problematikker, herunder lændeproblemer, skulderproblemer, knæproblemer og mere.


Fysioterapi til Lændeproblemer:

Lændeproblemer kan være smertefulde og begrænsende, men med Falck Health Cares dækning kan forsikrede søge specialiseret fysioterapi hos Elitefysioterapi og Osteopati. Fysioterapeuterne udvikler individualiserede behandlingsplaner, der fokuserer på at lindre smerter, forbedre bevægelighed og styrke kroppens kerne.


Fysioterapi til Skulderproblemer:

Skulderproblemer kan have en betydelig indvirkning på dagligdagen, men forsikringstagere under Falck Health Cares beskyttelse kan drage fordel af specialiseret fysioterapi hos Elitefysioterapi og Osteopati. Behandlingerne sigter mod at genoprette fuld skulderfunktion, reducere smerte og forbedre bevægeligheden.


Fysioterapi til Knæproblemer:

Knæproblemer kræver omhyggelig behandling, og med Falck Health Cares dækning har forsikrede adgang til specialiseret fysioterapi hos Elitefysioterapi og Osteopati. Terapeuterne arbejder tæt sammen med forsikrede for at forbedre knæstabilitet, reducere smerte og genoprette fuld bevægelighed.


Falck Health Care: Garant for Kvalitet og Specialisering:

Falck Health Cares engagement i sundhed og velvære afspejles i deres valg af partnere som Elitefysioterapi og Osteopati. Sammen leverer de kvalitetsbehandlinger, der er skræddersyet til individuelle behov og problematikker. Falck Health Cares dækning sikrer forsikrede adgang til specialiserede behandlinger og dygtige behandlere, der arbejder for at fremme sundhed og genoprette fuld funktion.


Valget af Falck Health Care som sundhedspartner indebærer en investering i ens eget helbred og velvære. Det sikrer, at forsikrede får adgang til topkvalitetsbehandlinger hos Elitefysioterapi og Osteopati og kan påregne professionel støtte til at tackle og overvinde forskellige sundhedsudfordringer.

Få en tid hos en af vores dygtige behandlere