Osteopati: En Evidensbaseret Tilgang til Behandling hos Elitefys.

Vores specialiserede behandlere i Elitefys står klar til at hjælpe dig med både akutte og kroniske problemer i vores klinikker på Vesterbro og i Farum. 

 

KLINIK MED SPECIALE I FYSIOTERAPI, OSTEOPATI OG TRÆNING

Hos Elite Fysioterapi er vi et ungt og dynamisk team. Vi behandler dig ud fra et helhedsprincip, hvilket vil sige en erkendelse af, at problemer et sted i kroppen kan have sin årsag et andet sted i kroppen.

Vi kender alle til, hvordan en skævhed i ryggen forplanter sig og sætter spor hele vejen op og ned gennem bevægapparatet. På den måde kan en smerte eller spænding et sted i kroppen have sit udspring et helt andet sted. For at få den bedste effekt kan det derfor være en fordel at bringe flere forskellige behandlinger i spil.

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om hvorvidt, vi behandler netop din problematik, så giv os endelig et kald på telefon på +45 33 12 32 48

 

+100 Google Anmeldelser
4.6/5
Elitefys - Fysioterapi, Osteopati og Træning
Elitefys Osteopati, Fysioterapi og Træning

Osteopati: En Evidensbaseret Tilgang til Behandling hos Elitefys.

Osteopati er en behandlingsmetode, der bygger på en holistisk tilgang til sundhed og velvære. Osteopati faget er i sin spæde start, og derfor er det småt med evidens. Hos Elitefys har osteopaterne en master degree fra Buckinghamshire university og arbejde med den nyeste evidens herfra. Masterniveau uddannelsen giver en omfattende forståelse for den nyeste forskning og evidens inden for osteopati. Deres praksis er baseret på at behandle efter de bedst tilgængelige beviser og sikre den bedst mulige pleje for deres patienter.

Som en evidensbaseret tilgang betyder det, at osteopaterne hos Elitefys trækker på forskning, kliniske studier og den akkumulerede viden inden for osteopati for at guide deres behandlingsmetoder. De holder sig opdaterede med den nyeste forskning og undersøgelser for at sikre, at deres behandlinger er i overensstemmelse med de bedste praksisser inden for faget.

Elitefys’ osteopater har en Master Degree i osteopati, hvilket er en højt specialiseret uddannelse inden for feltet. Denne omfattende uddannelse giver dem dybdegående viden om det muskuloskeletale system, anatomi, fysiologi og biomekanik.

Få en tid hos en af vores dygtige behandlere