Fysioterapi med henvisning

Vores specialiserede behandlere i Elitefys står klar til at hjælpe dig med både akutte og kroniske problemer i vores klinikker på Vesterbro og i Farum. 

 

KLINIK MED SPECIALE I FYSIOTERAPI, OSTEOPATI OG TRÆNING

Hos Elite Fysioterapi er vi et ungt og dynamisk team. Vi behandler dig ud fra et helhedsprincip, hvilket vil sige en erkendelse af, at problemer et sted i kroppen kan have sin årsag et andet sted i kroppen.

Vi kender alle til, hvordan en skævhed i ryggen forplanter sig og sætter spor hele vejen op og ned gennem bevægapparatet. På den måde kan en smerte eller spænding et sted i kroppen have sit udspring et helt andet sted. For at få den bedste effekt kan det derfor være en fordel at bringe flere forskellige behandlinger i spil.

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om hvorvidt, vi behandler netop din problematik, så giv os endelig et kald på telefon på +45 33 12 32 48

 

+100 Google Anmeldelser
4.6/5
Elitefys Fysioterapi, Osteopati og Træning på Vesterbro København og i Farum

Fysioterapi med henvisning


Har du en henvisning til fysioterapi? Så kan du bruge den hos Elite Fysioterapi!

Hos Elite Fysioterapi kan du bruge din henvisning hos de fysioterapeuter som er under sygesikringen. På nuværende tidspunkt er der 5 fysioterapeuter under sygesikringen. De koster alle 297,09 kroner første konsultation og 188,90 kroner de efterfølgende konsultationer. Vær derfor opmærksom på, at der er egenbetaling, selvom du har en henvisning fra lægen. Du kan også bruge din sundhedsforsikring ved siden af, som muligvis, afhængig af forsikringen, kan dække det resterende beløb. Læs mere på vores hjemmeside om hvilken behandler, der passer til dig, eller ring os op/skriv en mail for eventuelle spørgsmål.

Få en tid hos en af vores dygtige behandlere