Rasmus Harm - Elitefys fysioterapeut

Autoriseret Fysioterapeut

Rasmus Harm

Om Rasmus Harm.

Rasmus er uddannet Fysioterapeut og har læst på idrætsfysioterapi kurserne. siden hen er han påbegyndt osteopati studiet og forventes at væres færdig osteopat i 2026.

Hans speciale er behandling af sportsskader. Herunder de akutte samt de evigt tilbagevendende.

Rasmus har en fortid som elite fodboldspiller, og har i den forbindelse stiftede bekendskab med den absolutte top klasse i dansk fodbold, og des mangler. Rasmus er derfor god at have på sidelinjen når der er behov for hurtig og effektiv behandling.

Karriere

2015-17: Protreatment
2017-19: Egedal Fysioterapi
2019: Påbegyndt Idrætsfys
2019-20: Hillerød Fodbold division klub 
2021: Påbegyndt uddannelse Københavns Professionshøjskole 
2019-22: Solrød Genoptrænings center 
2022 – nu: Elite fysioterapi, Farum
2023: Påbegyndt osteopat studie.

Priser

Første konsultation 450 kr. (30 min)


Normal behandling 300kr. (30 min)

Klinik med speciale i fysioterapi, osteopati og træning.

Hos Elite Fysioterapi er vi et ungt og dynamisk team. Vi behandler dig ud fra et helhedsprincip, hvilket vil sige en erkendelse af, at problemer et sted i kroppen kan have sin årsag et andet sted i kroppen.

Vi kender alle til, hvordan en skævhed i ryggen forplanter sig og sætter spor hele vejen op og ned gennem bevægapparatet. På den måde kan en smerte eller spænding et sted i kroppen have sit udspring et helt andet sted. For at få den bedste effekt kan det derfor være en fordel at bringe flere forskellige behandlinger i spil.

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om hvorvidt, vi behandler netop din problematik, så giv os endelig et kald på telefon på +4533123248

Fysioterapi, osteopati og træning.

Vores specialiserede behandlere står klar til at hjælpe dig med både akutte og kroniske problemer i vores klinikker på Vesterbro og i Farum. 

+100 Google Anmeldelser
4.6/5