Nye informationer om situationen hos Elite Fysioterapi og COVID-19

Vi har hos Elite Fysioterapi valgt at holde klinikken lukket frem til 30/3, for at gøre vores til at bremse smitten i det danske samfund.
Men vi ser det også som en vigtig og nødvendig ting at åbne op igen, i et omfang der er forsvarligt og relevant.
Vi vil følge sundhedsstyrelsens retningslinjer for behandling og iværksætter et akutberedskab der vil varetage akutte behandlinger.
Det vil sige at al ikke-kritiske behandlinger vil blive udskudt, til det er forsvarligt igen at holde fuldt åbent.
Allerede i dag kan du ringe til Elite Fysioterapi og snakke med Simone som er uddannet fysioterapeut. Hun ville kunne svare på de spørgsmål du måtte have. Hun vil også sammen med dig finde ud af, om du hører under kategorien som kritisk eller ej.
Hvis du ikke kommer igennem på telefonen, så er du meget velkommen til, at indtale en besked på tlf. svareren, eller også sende os en mail på info@elitefys.dk eller direkte til din behandler. Behandlerens mail kan du finde på vores hjemmeside.

Vores telefontider er uændrede. Mandag til torsdag 8-15:30 og fredag 8-14

HUSK hvis din situation ikke er kritisk, så er der i stedet mulighed for at få online konsultationer med en af vores behandlere. De står stadig til rådighed med diagnosticering, råd og vejledning så du kan komme af med dine gener.
Du er selvfølgelig også meget velkommen til, at få en tele-/videokonsultation hvis du ikke har lyst til at komme på klinikken, eller måske er i hjemmekarantæne.

Sundhedsstyrelsen og regionerne har indgået aftale for online konsultationer således at har du en henvisning fra lægen kan du få telefon-/videokonsultation til 151,75kr.

Takster for behandlinger udenfor sygesikringen i vores akutberedskab kan du læse her.

Pas på hinanden.

De bedste hilsner fra Elite Fysioterapi.

For spørgsmål, send os en mail på info@elitefys.dk

Akupunktur i København

Akupunktur kan hjælpe dig

Akupunktur i København Akupunktur kan hjælpe dig. Det har vist sig, at akupunktur har flotte resultater på en lang række symptomer/ sygdomme, og at akupunktur ligeledes kan have en smertestillende effekt, styrke immunforsvaret, stabilisere organernes funktion og skabe balance i hormonsystemet. elitefys.dk

Tradition og principper

Traditionen med akupunktur går mere end 5000 år tilbage og er en vigtig del af den traditionelle kinesiske medicin. De gamle kinesere opdagede, at sundhed opretholdes af en energi (QI), der strømmer gennem kroppens meridianer, og på meridianen ligger netop akupunkturpunkterne med forbindelse til kroppens organer.

Der kan opstå ubalance i kroppen, hvis ovennævnte energi blokeres eller hæmmes i meridianerne. Det kommer konkret til udtryk som symptomer/ sygdom.

Mange patienter oplever at akupunktur hjælper dem med forskelligartede lidelser som hovedpiner, stress, hormonel ubalance, inflammation i kroppen og fertilitetsproblemer.

Vi tilbyder tværfaglige behandlinger

Hos Elite Fysioterapi har vi samlet en række forskellige behandlingsformer under et tag. Vi tror på, at enhver patient er forskellig og derfor kan have brug for et særligt tværfagligt behandlingsforløb i nogle tilfælde. Vores tværfaglige samarbejde og vidensdeling internt på klinikken og eksternt, gør os i stand til at give dig den bedste behandling.

Derfor kan du hos os får behandling indenfor:

  • Fysioterapi
  • Osteopati
  • Massage 
  • Zoneterapi 
  • Personlig træning
  • Afspændingsterapi

Alle vores dygtige behandler videreuddannelser sig løbende for at holde sig opdateret med den nyeste viden og de nyeste metoder. Vi afholder ligeledes kurser for andre klinikker, studerende og behandlere for at dele vores erfaringer og viden.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et svar på din henvendelse. OBS: GEBYR VED UDEBLIVELSE.

Vi er medlem af:

Se mere info på

feetncare.dk