For spørgsmål, send os en mail på info@elitefys.dk

Akupunktur i København

Akupunktur kan hjælpe dig

Akupunktur i København Akupunktur kan hjælpe dig. Det har vist sig, at akupunktur har flotte resultater på en lang række symptomer/ sygdomme, og at akupunktur ligeledes kan have en smertestillende effekt, styrke immunforsvaret, stabilisere organernes funktion og skabe balance i hormonsystemet. elitefys.dk

Tradition og principper

Traditionen med akupunktur går mere end 5000 år tilbage og er en vigtig del af den traditionelle kinesiske medicin. De gamle kinesere opdagede, at sundhed opretholdes af en energi (QI), der strømmer gennem kroppens meridianer, og på meridianen ligger netop akupunkturpunkterne med forbindelse til kroppens organer.

Der kan opstå ubalance i kroppen, hvis ovennævnte energi blokeres eller hæmmes i meridianerne. Det kommer konkret til udtryk som symptomer/ sygdom.

Mange patienter oplever at akupunktur hjælper dem med forskelligartede lidelser som hovedpiner, stress, hormonel ubalance, inflammation i kroppen og fertilitetsproblemer.

Vi tilbyder tværfaglige behandlinger

Hos Elite Fysioterapi har vi samlet en række forskellige behandlingsformer under et tag. Vi tror på, at enhver patient er forskellig og derfor kan have brug for et særligt tværfagligt behandlingsforløb i nogle tilfælde. Vores tværfaglige samarbejde og vidensdeling internt på klinikken og eksternt, gør os i stand til at give dig den bedste behandling.

Derfor kan du hos os får behandling indenfor:

  • Fysioterapi
  • Osteopati
  • Massage 
  • Zoneterapi 
  • Personlig træning
  • Afspændingsterapi

Alle vores dygtige behandler videreuddannelser sig løbende for at holde sig opdateret med den nyeste viden og de nyeste metoder. Vi afholder ligeledes kurser for andre klinikker, studerende og behandlere for at dele vores erfaringer og viden.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et svar på din henvendelse. OBS: GEBYR VED UDEBLIVELSE.

Vi er medlem af:

Se mere info på

feetncare.dk