Akupunktur i København

 Akupunktur kan hjælpe dig

Akupunktur i København Akupunktur kan hjælpe dig. Det har vist sig, at akupunktur har flotte resultater på en lang række symptomer/ sygdomme, og at akupunktur ligeledes kan have en smertestillende effekt, styrke immunforsvaret, stabilisere organernes funktion og skabe balance i hormonsystemet. elitefys.dk

 

Tradition og principper

Traditionen med akupunktur går mere end 5000 år tilbage og er en vigtig del af den traditionelle kinesiske medicin. De gamle kinesere opdagede, at sundhed opretholdes af en energi (QI), der strømmer gennem kroppens meridianer, og på meridianen ligger netop akupunkturpunkterne med forbindelse til kroppens organer.

Der kan opstå ubalance i kroppen, hvis ovennævnte energi blokeres eller hæmmes i meridianerne. Det kommer konkret til udtryk som symptomer/ sygdom.

Mange patienter oplever at akupunktur hjælper dem med forskelligartede lidelser som hovedpiner, stress, hormonel ubalance, inflammation i kroppen og fertilitetsproblemer.

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om hvorvidt, vi behandler netop din problematik, så giv os endelig et kald på Tlf: +45 33 12 32 48

Du får den bedste tværfaglige behandling

Nogle problematikker kræver flere øjne, derfor har vi har sammensat et team af dygtige behandlere med forskellige specialer. Det betyder, at vi tager hånd om hele dit behandlingsforløb, uden at du behøver at skifte behandlingssted.

Vi tilbyder dig behandling inden for:

  • Fysioterapi
  • Osteopati
  • Massage  
  • Zoneterapi 
  • Personlig træning
  • Afspændingsterapi 

Alle vores dygtige behandler videreuddannelser sig løbende for at holde sig opdateret med den nyeste viden og de nyeste metoder. Vi afholder ligeledes kurser for andre klinikker, studerende og behandlere for at dele vores erfaringer og viden.

Elitefys akupunktur Vesterbro København

Hvad er akupunktur?

Akupunktur er en behandlingsmetode, der har været brugt i Kina i mere end 2000 år. Det er en metode, hvor man indsætter tynde nåle på bestemte punkter på kroppen for at lindre smerter og sygdomme. I dag er akupunktur en populær behandlingsform i mange lande over hele verden, herunder Danmark.

Akupunktur er baseret på traditionel kinesisk medicin, hvor sygdomme og smerter skyldes ubalance i kroppens energistrømme, også kaldet Qi. Ved at indsætte nåle på bestemte punkter på kroppen kan man genskabe balancen i kroppens energistrømme og derved lindre smerter og sygdomme.

Der er mange forskellige sygdomme og lidelser, som kan behandles med akupunktur, herunder rygsmerter, migræne, søvnløshed, stress, depression, allergi og fertilitetsproblemer. Akupunktur kan også anvendes som en alternativ behandling til traditionel medicin, hvor medicin ikke virker eller er for stærk.

Når man får akupunktur, vil en erfaren akupunktør indsætte tynde nåle på bestemte punkter på kroppen. Nålene kan blive sat i fra 10 minutter til en time eller mere, alt efter hvad der behandles. Det kan føles som en lille stikken eller prikken, men det er normalt ikke smertefuldt.

Akupunktur har vist sig at være en sikker behandlingsmetode med meget få bivirkninger. Dog er det vigtigt at søge en erfaren og uddannet akupunktør, da der er risiko for komplikationer, hvis nålene ikke indsættes korrekt.

I Danmark er akupunktur en anerkendt behandlingsform og kan fås på mange alternative klinikker og hos nogle læger. Der er også mulighed for at få tilskud til akupunkturbehandling gennem den offentlige sygesikring, hvis man lider af visse sygdomme eller lidelser.

Akupunktur kan være en effektiv behandlingsform for en række forskellige sygdomme og lidelser. Det er en sikker behandlingsmetode, men det er vigtigt at finde en erfaren og uddannet akupunktør, da der er risiko for komplikationer, hvis nålene ikke indsættes korrekt.

Fysioterapi, osteopati og træning.

Vores specialiserede behandlere står klar til at hjælpe dig med både akutte og kroniske problemer i vores klinikker på Vesterbro og i Farum. 

100+ Google Anmeldelser