Nye informationer om situationen hos Elite Fysioterapi og COVID-19

Vi er glade hos Elite Fysioterapi, for vi har fået lov til at åbne op igen. J

Dette gør vi selvfølgelig på mest forsvarlig vis, og følger og overholder retningslinjerne fra sundhedsstyrelsen, så du kan føle dig tryg ved at komme til behandling og så vi samtidig passer på hinanden.

Derfor vil vi også opfordre dig til at læse dette, inden du møder op til din behandling.

 • Har du de mindste tegn på sygdom, vil vi bede dig om at kontakte os på 33123248 (indtal evt. en besked) eller info@elitefys.dk og afmelde din tid.
 • Har du været syg, så skal du være symptomfri i 48 timer inden du møder op til din behandling.
 • Kom til den aftalte tid, helst ikke før. Så undgår vi for mennesker samme sted.
 • Hvis vejret er til det, så har vi en hyggelig gård du kan vente i, din behandler henter dig, når det er blevet din tur.
 • Vask dine hænder, eller sprit af når du kommer, og når du går.


Der er desværre ingen i receptionen, men det betyder ikke du ikke kan ringe til os.

Benedicte er klar til at besvare opkald med bookinger og de spørgsmål du måtte have.

Telefontiderne er mandag til tordags 8 -15:30 og fredag 8-14. Du kan også maile til os på info@elitefys.dk. Husk du kan finde din behandlers mail under fanen "om os"

For spørgsmål, send os en mail på info@elitefys.dk

Akupunktur i København

Akupunktur kan hjælpe dig

Akupunktur i København Akupunktur kan hjælpe dig. Det har vist sig, at akupunktur har flotte resultater på en lang række symptomer/ sygdomme, og at akupunktur ligeledes kan have en smertestillende effekt, styrke immunforsvaret, stabilisere organernes funktion og skabe balance i hormonsystemet. elitefys.dk

Tradition og principper

Traditionen med akupunktur går mere end 5000 år tilbage og er en vigtig del af den traditionelle kinesiske medicin. De gamle kinesere opdagede, at sundhed opretholdes af en energi (QI), der strømmer gennem kroppens meridianer, og på meridianen ligger netop akupunkturpunkterne med forbindelse til kroppens organer.

Der kan opstå ubalance i kroppen, hvis ovennævnte energi blokeres eller hæmmes i meridianerne. Det kommer konkret til udtryk som symptomer/ sygdom.

Mange patienter oplever at akupunktur hjælper dem med forskelligartede lidelser som hovedpiner, stress, hormonel ubalance, inflammation i kroppen og fertilitetsproblemer.

Vi tilbyder tværfaglige behandlinger

Hos Elite Fysioterapi har vi samlet en række forskellige behandlingsformer under et tag. Vi tror på, at enhver patient er forskellig og derfor kan have brug for et særligt tværfagligt behandlingsforløb i nogle tilfælde. Vores tværfaglige samarbejde og vidensdeling internt på klinikken og eksternt, gør os i stand til at give dig den bedste behandling.

Derfor kan du hos os får behandling indenfor:

 • Fysioterapi
 • Osteopati
 • Massage 
 • Zoneterapi 
 • Personlig træning
 • Afspændingsterapi

Alle vores dygtige behandler videreuddannelser sig løbende for at holde sig opdateret med den nyeste viden og de nyeste metoder. Vi afholder ligeledes kurser for andre klinikker, studerende og behandlere for at dele vores erfaringer og viden.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et svar på din henvendelse. OBS: GEBYR VED UDEBLIVELSE.

Vi er medlem af:

Se mere info på

feetncare.dk