Rasmus Alsbæk - Elitefys massør og personlig træner

Fysioterapeut Studerende

Rasmus Alsbæk

Om Rasmus Alsbæk

Mit navn er Rasmus Alsbæk, og jeg studerer Fysioterapeut på Københavns Professionshøjskole.

Jeg har dyrket elite kajak i 12 år og været på landsholdet 4. Samtidig har jeg også stor kendskab til styrketræning. Har selv prøvet diverse skader og behandlinger på egen krop og ved, hvor meget det gør ved en, hvis kroppen ikke har det optimalt. Derfor sætter jeg en ære i at hjælpe dig med at have en rask og frisk krop.  

Hos Elitefys fungere jeg som Personlig træner og har massage klienter.

Karriere:

2022-: Personlig træner og Massør Elitefysioterapi og Osteopati på Vesterbro.

2022-: Personlig- og Hold træner Fysisk Form Østerbro.

Uddannelse:

2021-: Påbegyndt uddannelse Københavns Professionshøjskole.

2022: Kursus i mobiliserings, MET- og manipulationsteknikker i cervical columna og costa ved idrætsfysioterapeut og osteopat D.O. Jakob Mogensen, Elitefysioterapi.

2022: Kursus i mobiliserings, MET- og manipulationsteknikker i sacrum- og illium ved idrætsfysioterapeut og osteopat D.O. Jakob Mogensen, Elitefysioterapi.

2022: Kursus i mobiliserings, MET- og manipulationsteknikker i thoracal- og lumbal columna ved idrætsfysioterapeut og osteopat D.O. Jakob Mogensen, Elitefysioterapi.

Klinik med speciale i fysioterapi, osteopati og træning.

Hos Elite Fysioterapi er vi et ungt og dynamisk team. Vi behandler dig ud fra et helhedsprincip, hvilket vil sige en erkendelse af, at problemer et sted i kroppen kan have sin årsag et andet sted i kroppen.

Vi kender alle til, hvordan en skævhed i ryggen forplanter sig og sætter spor hele vejen op og ned gennem bevægapparatet. På den måde kan en smerte eller spænding et sted i kroppen have sit udspring et helt andet sted. For at få den bedste effekt kan det derfor være en fordel at bringe flere forskellige behandlinger i spil.

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om hvorvidt, vi behandler netop din problematik, så giv os endelig et kald på telefon på +4533123248

Fysioterapi, osteopati og træning.

Vores specialiserede behandlere står klar til at hjælpe dig med både akutte og kroniske problemer i vores klinikker på Vesterbro og i Farum. 

+100 Google Anmeldelser
4.6/5