Mette-Marie Sørensen - Elitefys massør

Fysioterapeut Studerende

Mette-Marie Sørensen

 

Mit navn er Mette-Marie Sørensen og jeg studerer Fysioterapeut på Københavns Professionshøjskole.

Jeg har dyrket elite gymnastik i 16 år og været på nogle af Danmarks bedste gymnastikhold de sidste 6 år. Samtidig har jeg også kendskab til løb og har de sidste par år løbet halv- og hel Marathon. 

Jeg har oplevet adskillige skader og erkender betydningen af, at ens krop fungerer optimalt og dette har skabt en interesse for at lære at optimere kroppens funktioner og sundhed hos andre.

 

Klinik med speciale i fysioterapi, osteopati og træning.

Hos Elite Fysioterapi er vi et ungt og dynamisk team. Vi behandler dig ud fra et helhedsprincip, hvilket vil sige en erkendelse af, at problemer et sted i kroppen kan have sin årsag et andet sted i kroppen.

Vi kender alle til, hvordan en skævhed i ryggen forplanter sig og sætter spor hele vejen op og ned gennem bevægapparatet. På den måde kan en smerte eller spænding et sted i kroppen have sit udspring et helt andet sted. For at få den bedste effekt kan det derfor være en fordel at bringe flere forskellige behandlinger i spil.

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om hvorvidt, vi behandler netop din problematik, så giv os endelig et kald på telefon på +4533123248

Fysioterapi, osteopati og træning.

Vores specialiserede behandlere står klar til at hjælpe dig med både akutte og kroniske problemer i vores klinikker på Vesterbro og i Farum. 

+100 Google Anmeldelser
4.6/5