Henriette Rosendahl - Elitefys massør

MASSØR - RAB GODKENDT
FYSIURISK MASSØR

Henriette Rosendahl 

Om Henriette Rosendahl

Henriette er uddannet fysiurgisk massør og har erfaring fra håndbold, fitness, styrketræning, vægtløftning, kettlebell sport og Crossfit.

Henriettes behandlingserfaring spænder over med mange forskellige problematikker. Lige fra spændings hovedpiner og overbelastningsgener til graviditets massage og massage af stress ramte. Henriette har selv kæmpet, og lever med, senfølger efter Covid-19, og har derfor egen erfaring med den positive virkning af restitutionsfremmende massage på udtrætning af sind og krop.

Hos Henriette er fokus på sammenhænge, restitutionsfremme, afspænding, smertelindring og behandling af overbelastningsskader og gener heraf.

Henriette praktisere kun i Farum

Karriere

 • Projekt- og fitnesskoordinator hos Health Group a/s
 • Studiekoordinator hos Nordisk Film Tv
 • Daglig leder hos Urban Fitness og Fitness dk

 

Uddannelse

 • 2020: Fysiurgisk Massør og Sportsbehandler
  Atwork a/s – Frederiksberg, København
 • 2011: Professions bachelor i Sport Management
  CPH Business, Kgs. Lyngby

Kurser

 • 2011: Level 2 Kettlebell instruktor
  IKSA/IUKL (international certificering)
 • 2009: Personlig Træner
  Proacademy – Hellerup

Klinik med speciale i fysioterapi, osteopati og træning.

Hos Elite Fysioterapi er vi et ungt og dynamisk team. Vi behandler dig ud fra et helhedsprincip, hvilket vil sige en erkendelse af, at problemer et sted i kroppen kan have sin årsag et andet sted i kroppen.

Vi kender alle til, hvordan en skævhed i ryggen forplanter sig og sætter spor hele vejen op og ned gennem bevægapparatet. På den måde kan en smerte eller spænding et sted i kroppen have sit udspring et helt andet sted. For at få den bedste effekt kan det derfor være en fordel at bringe flere forskellige behandlinger i spil.

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om hvorvidt, vi behandler netop din problematik, så giv os endelig et kald på telefon på +4533123248

Fysioterapi, osteopati og træning.

Vores specialiserede behandlere står klar til at hjælpe dig med både akutte og kroniske problemer i vores klinikker på Vesterbro og i Farum. 

+100 Google Anmeldelser
4.6/5