Fysioterapeut

fd@elitefys.dk

Om Freja Dalhoff

Freja har igennem såvel sin uddannelse som karriere erfaring med at behandle og arbejde med en lang række forskellige skadestyper, men hun har et særligt interesseområde inden for rygskader og knæskader. Med sin viden inden for alle områder vil Freja i samarbejde med dig give dig den bedst mulige behandling.

På det mere private plan dyrker Freja crossfit på højt niveau, hvor hun har konkurreret såvel nationalt som internationalt og derudover har hun et solidt kendskab til gymnastik, vægtløftning og styrketrænning– og ikke mindst de skadestyper, der ofte optræder her.

Freja er klar på at hjælpe dig, hvad end du kommer som idrætsudøver på højt niveau, er blevet tacklet lidt for hårdt til sidste omgang firmafodbold eller har en mere generel udfordring med kroppen, der kunne gavne af fysioterapeutisk vejledning.

Klinik med speciale i fysioterapi, osteopati og træning.

Hos Elite Fysioterapi er vi et ungt og dynamisk team. Vi behandler dig ud fra et helhedsprincip, hvilket vil sige en erkendelse af, at problemer et sted i kroppen kan have sin årsag et andet sted i kroppen.

Vi kender alle til, hvordan en skævhed i ryggen forplanter sig og sætter spor hele vejen op og ned gennem bevægapparatet. På den måde kan en smerte eller spænding et sted i kroppen have sit udspring et helt andet sted. For at få den bedste effekt kan det derfor være en fordel at bringe flere forskellige behandlinger i spil.

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om hvorvidt, vi behandler netop din problematik, så giv os endelig et kald på telefon på +4533123248

Fysioterapi, osteopati og træning.

Vores specialiserede behandlere står klar til at hjælpe dig med både akutte og kroniske problemer i vores klinikker på Vesterbro og i Farum. 

+100 Google Anmeldelser
4.6/5