Forsikring

Vores specialiserede behandlere i Elitefys står klar til at hjælpe dig med både akutte og kroniske problemer i vores klinikker på Vesterbro og i Farum. 

 

KLINIK MED SPECIALE I FYSIOTERAPI, OSTEOPATI OG TRÆNING

Hos Elite Fysioterapi er vi et ungt og dynamisk team. Vi behandler dig ud fra et helhedsprincip, hvilket vil sige en erkendelse af, at problemer et sted i kroppen kan have sin årsag et andet sted i kroppen.

Vi kender alle til, hvordan en skævhed i ryggen forplanter sig og sætter spor hele vejen op og ned gennem bevægapparatet. På den måde kan en smerte eller spænding et sted i kroppen have sit udspring et helt andet sted. For at få den bedste effekt kan det derfor være en fordel at bringe flere forskellige behandlinger i spil.

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om hvorvidt, vi behandler netop din problematik, så giv os endelig et kald på telefon på +45 33 12 32 48

 

+100 Google Anmeldelser
4.6/5
Elitefys Fysioterapi og Osteopati behandling Vesterbro København og Farum
Elitefys Fysioterapi, Osteopati og Træning på Vesterbro København og i Farum

Brug din forsikring til behandlinger hos Elite Fysioterapi

 

Hos Elite Fysioterapi gør vi det muligt for dig at bruge din forsikring til at dække udgifterne til vores omfattende behandlinger og tjenester. Hver dog opmærksom på, at din forsikring dækker den behandling du ønsker og at der kan fremkomme egenbetaling – afhængig af hvilken forsikring du har. 

Start processen ved at kontakte os på telefon nummer 33123248 eller mail info@elitefys.dk. Vi vil vejlede dig gennem forsikringsprocessen og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have.

Efter kontakt med vores team kan du planlægge en konsultation med en af vores dygtige behandlere. Sammen vil I diskutere dine mål og behov og udvikle en skræddersyet behandlingsplan.

Tøv ikke med at kontakte os i dag for at komme i gang med brugen af din forsikring hos Elite Fysioterapi. Vi ser frem til at være en del af din helbredelsesrejse!

Få en tid hos en af vores dygtige behandlere