Målrettet behandling med zoneterapi og akupunktur

Vores specialiserede behandlere i Elitefys står klar til at hjælpe dig med både akutte og kroniske problemer i vores klinikker på Vesterbro og i Farum. 

 

KLINIK MED SPECIALE I FYSIOTERAPI, OSTEOPATI OG TRÆNING

Hos Elite Fysioterapi er vi et ungt og dynamisk team. Vi behandler dig ud fra et helhedsprincip, hvilket vil sige en erkendelse af, at problemer et sted i kroppen kan have sin årsag et andet sted i kroppen.

Vi kender alle til, hvordan en skævhed i ryggen forplanter sig og sætter spor hele vejen op og ned gennem bevægapparatet. På den måde kan en smerte eller spænding et sted i kroppen have sit udspring et helt andet sted. For at få den bedste effekt kan det derfor være en fordel at bringe flere forskellige behandlinger i spil.

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om hvorvidt, vi behandler netop din problematik, så giv os endelig et kald på telefon på +45 33 12 32 48

 

+100 Google Anmeldelser
4.6/5
Elitefys Zoneterapi København

Målrettet behandling med zoneterapi og akupunktur

 

Mia har speciale i kvinderelaterede problematikker, fertilitetsbehandling, graviditet, fødselsmodning, overgangsalder, hormonel hovedpine-/ migræne og stress.

 

Mia har 17 års erfaring som zoneterapeut og akupunktør og er kendt for at tage godt fat og give en dybdegående og virkningsfuld behandling.

Hun har tidligere arbejdet 15 år som Politibetjent, men havde et ønske om at hjælpe mennesker på et mere personligt plan.

Hendes behandlinger består ofte af en kombination af zoneterapi og akupunktur for at optimere virkningen.

Mia har desuden speciale i kvinderelaterede problematikker; fertilitetsbeh., graviditet, graviditetsgener, fødselsmodning, overgangsalder, hormonel hovedpine/migræne og stress. Behandler desuden:

Overgangsalder, hedeture, søvnforstyrrelse, utilpashed.

Graviditets gener, symfysesmerter, lændesmerter.

Fødselsmodning. Igangsætning af fødsel.

Hormonel hovedpine/migræne.

Mia er behandleren, du vender tilbage til, når hun først har haft dine fødder i hendes hænder!

På klinikken samarbejder hun med fysioterapeuter og osteopater.

 

UDTALELSER

HEDETURE

Jeg opsøgte Mia, fordi jeg var drøntræt af mine hedeture. Nu har jeg gået hos hende igennem længere tid og allerede efter nogle behandlinger blev det markant bedre og i dag oplever jeg stort set ingen gener ved min overgangsalder.

Lone 53 år, Yogainstruktør

STRESS

“Mia er meget behagelig og super dygtig. Mia kombinerer zoneterapi og akupunktur, hvilket hjælper kroppen med at slappe af og få løsnet op for spændinger.”

“Jeg har haft stor gavn af Mias behandlinger, der har hjulpet mig med at slappe af i nakke, skulder, hoved. Kort sagt afslapning til hele kroppen. Det har lært min krop at slappe af i stressede perioder.”

Bedste hilsner

Mikkel Severin | Executive Advisor | Emotional Intelligence | Mind Control

 

MIGRÆNE

Jeg startede til zoneterapi fordi jeg i mange år har lidt af migræne. Efter behandlingerne hos Mia kan jeg klart se en forskel i hvor tit disse anfald kommer. Ofte var det hver 14. dag nu er det en gang hver 2.måned. Yderligere har hun behandlet min achillessene pga. overanstrengelse ifm. løb og det går også fremad med denne. Generelt synes jeg at efter en behandling føler mig meget mere afslappet og i balance


Kære Mia

Tak for en dejlig behandling forleden. Jeg har tænkt meget over vores snak omkring stress og mit åndedræt, og den gjorde helt klart indtryk. Så tak for at give min hverdag lidt perspektiv :).

Med venlig hilsen

Cecilie Wendt Kofoed -Journalist

 

MIRAKLET MAGNE

Jeg kan klart anbefale Mia til andre, der har svært ved at blive gravide!

Efter at have forsøgt forgæves i halvandet at blive gravid med hjælp fra en fertilitetsklinik, søgte jeg hjælp hos Mia Hübbe, som gav mig kombineret zoneterapi- og akupunkturbehandlinger.  Mia var helt fantastisk sød at snakke med allerede, da vi mødte hinanden første gang.  Hendes behandlingsrum er utrolig hyggeligt, og man kan virkelig slappe af i disse omgivelser. Det var virkelig rart at komme hos Mia, og oveni behandlingerne gav hun mig også gode råd om forskellige kosttilskud.

Efter 3 behandlinger skete miraklet, og jeg var gravid. Desværre havde jeg søvnbesvær under graviditeten, men også her kunne Mia hjælpe mig, så jeg fik nogle roligere nætter. Magne kom til verden sund og rask.  Jeg kan klart anbefale Mia til andre, der har svært ved at blive gravide!

Mvh. Mette Baagø Holm, Sygeplejerske.

 

Få en tid hos en af vores dygtige behandlere