Elitefys Træning Vesterbro København

Holdtræning, genoptræning, individuel eller personlig træning

Hos Elite Fysioterapi tilbyder vi flere former for træning til alle niveauer. Vi tilbyder bl.a.

  • Holdtræning 
  • Individuel træning/selvtræning 
  • Personlig træning 
  • Genoptræning

Ring på tlf: +45 33 12 32 48, hvis du har spørgsmål til de enkelte træningsformer, eller ønsker at træne hos Elite Fysioterapi. Du kan læse mere om de enkelte træningsformer her på siden.

 

Holdtræning – Bevar motivationen og få maksimalt udbytte af din træning

 

Når du træner på et hold, opnår du flere fordele. Du har bl.a. en instruktør, der sikrer, at du udfører øvelserne korrekt, så du får det maksimale udbytte af din træning.

Det er ofte svært at opretholde motivationen, når du træner alene. De fleste yder lidt mere på et hold, end når de træner selv. Det er det langt lettere at bevare motivationen, der er et socialt element, og din instruktør er med til at sikre, at du bliver udfordret og får maksimalt udbytte af din træning.

Inden du starter på din holdtræning, skal du til behandling hos en fysioterapeut. Vi vurderer, hvilket hold der passer dig, eller om det vil værre bedst at starte med et individuelt forløb først.

Elitefys Træning Vesterbro København og Farum
Elitefys Personlig Træning Vestebro København

Individuel trænings programmer

.Hos Elitefys kan du altid for at trænings program, skræddersyet til dig og dine behov.

Book en tid hos en af vores dygtige sports fysioterapeuter, og kom godt igang.


Personlig træner – Få din egen personlige træner og nå dine mål!

Med en personlig træner fra Elite Fysioterapi kan du nå dine mål på en sikker og inspirerende måde. Vi analyserer dine behov og forudsætninger, ud fra dette skræddersyr vi en træningsplan, der passer til dit temperament, dine mål og dit nuværende træningsniveau.

Vi justerer løbende din træningsplan i samspil med, at du når dine delmål. Din personlige træner gør løbende dine resultater synlige, så du kan følge med i dine fremskridt. Vi kan konkret måle dine resultatet ved hjælp af fx konditionstests, styrketests, test af smidighed, vejninger og kropsmålinger.

Fordele ved at have din egen personlig træner

  • Du får en træningsmakker, der giver indspark til inspiration og fornyelse i din træning
  • Du får en coach, der kender dine skader, dit aktivitetsniveau og dine udfordringer
  • Du opnår hurtigt resultater via målrettet og motiverende træning
  • Genoptræning, opbygning af muskler, øget styrke og kondition
  • Du opnår varige resultater og en sundere livsstil på den lange bane

Din personlige træner tilrettelægger et træningsforløb, der kan hænge sammen med resten af dit liv på den lange bane – og give dig energi og overskud til at nå dine mål!

 

Genoptræning efter skader

Har du brug for genoptræning efter en skade? Det kan fx være efter en operation eller en overbelastningsskade. Genoptræning kan både foregå som et individuelt forløb, hvor du træner med en fysioterapeut en til en eller på et genoptræningshold, fx knæhold eller ryghold.

Knæhold

Har du smerter i knæet, skal du genoptræne efter en operation, er dit knæ slidt og/eller ustabilt, eller skal du bare i form til din skiferie, så er det en god ide at træne på knæholdet. På knæholdet har vi fokus på specifik styrke og stabilitetstræning, så du får fuld styrke og kontrol over dit knæ. Øvelserne forgår ofte i cirkeltræning, så du får det maksimale ud af sin træning.

Ryghold

Har du problemer med ryggen kan behandling afhjælpe dine gener. Det kan dog være manglende styrke i mave og ryg, der er en af årsagerne til, at problematikken er opstået. Træning er derfor et vigtigt element i rehabiliteringen af rygsmerter. Lige så vigtigt er træning til forebyggelse af eventuelle tilbagefald.

På rygholdet fokuserer vi på styrke- og stabilitetsøvelser, der har til formål at facilitere bedre funktionalitet, herunder bedre løfte-bæreteknik, arbejdsstillinger samt holdningskorrektion.

Du må endelig kontakte os, hvis du har spørgsmål. Kontakt os på +45 32 12 32 48 eller via sidens kontaktformular.

Funktionel og personlig træning København og Farum

Behandling efter helhedsprincippet

På klinikken Elite Fysioterapi er vi et ungt og dynamisk team. Vi behandler dig ud fra et helhedsprincip, hvilket vil sige en erkendelse af, at problemer et sted i kroppen kan have sin årsag et andet sted i kroppen.

Vi kender alle til, hvordan en skævhed i ryggen forplanter sig og sætter spor hele vejen op og ned gennem bevægapparatet. På den måde kan en smerte eller spænding et sted i kroppen have sit udspring et helt andet sted. For at få den bedste effekt kan det derfor være en fordel at bringe flere forskellige behandlinger i spil.