Tina Eriksen - Elitefys fysioterapeut

Fysioterapeut, DSSF Sportsfysioterapeut

Tina Eriksen Crawack

Mulighed for tilskud fra ’Danmark’.

Om Tina Eriksen Crawack

Det vigtigste for mig er at få dig velforberedt tilbage til din sport efter en skade, og gerne med et bedre udgangspunkt end inden du kom til skade, fysisk og mentalt. Jeg arbejder primært med idrætsrelaterede skader, og lægger enormt stor vægt på at du er medaktør igennem hele dit forløb hos mig, du kender din sport og din krop bedre end nogen anden.

Jeg er uddannet fysioterapeut i København og del A og B eksamineret sportsfysioterapeut. Jeg arbejder ved siden af klinikken, som fysioterapeut for det danske U16 kvindelandshold i fodbold. 

I mit arbejde som sportsfysioterapeut arbejder jeg med diagnosticering af akutte- og overbelastningsrelaterede skader, genoptræning, behandling, sportsoptimering, fysisk- og return to play træning. 
Til vores første konsultation får vi snakket din situation grundigt igennem, foretager en klinisk undersøgelse og udarbejder sammen en plan for dit videre forløb. Det er vigtigt for mig, at give dig redskaberne til at være så selvstændig, og god til at håndtere din situation som muligt, ud fra hvor du er i dit liv og hvad dine mål er.

Særligt fodbold og styrketræning på forskellige niveauer har været en stor del af mit liv i mange år. Aktuelt dyrker jeg selv crossfit, styrketræner og svømmer. Jeg har selv været igennem lange genoptræningsperioder, og har en forståelse for de fysiske begrænsninger og mentale udfordringer der følger med i sådanne forløb.

Karriere

2023 – Nuværende: Fysioterapeut U16 kvindelandshold i fodbold

2018 – Nuværende: Fysioterapeut hos Elite Fysioterapi

2019 – 2020: Fysioterapeut hos fodboldklubben B1908

2018: Fysioterapeut hos FysioDanmark Charlottenlund Fysioterapi

2017- 2019: Fysioterapeut hos fodboldklubben Kjøbenhavns Boldklub

2017: Fysioterapeut hos fodboldklubben ØIF

2015-2018: Selvstændig sportsmassør

Uddannelse

2023: DSSF Sportsfysioterapeut, del A og B eksamineret 

2023: Del B Eksamen v. Dansk Selskab for Sportsfysioterapi 

2023: UE (underkrop) advanced, OE (overkrop) advanced v. Dansk Selskab for Sportsfysioterapi

2023: Eksamen v. Syddansk universitet i ”Neurologiske og muskulære adaptationer ved styrketræning”

2023: Speciale modul på Syddansk Universitet: ”Neurologiske og muskulære adaptationer ved styrketræning”

2023: Eksamen v. Syddansk Universitet i ” Undersøgelse og rehabilitering af seneskader – i relation til sport” i specialet: ”springerknæ”

2022-2023: Speciale modul på Syddansk Universitet: ”Undersøgelse og rehabilitering af seneskader – i relation til sport” v. Dansk Selskab for Sportsfysioterapi

2022: Eksamen v. Syddansk Universitet i ” Undersøgelse og rehabilitering af muskelskader – i relation til sport” i specialet: ”baglårsskader”

2021-2022: Speciale modul på Syddansk Universitet: ”Undersøgelse og rehabilitering af muskelskader – i relation til sport” v. Dansk Selskab for Sportsfysioterapi 

2020: Exam. Sportsfysioterapeut v. Dansk Selskab for Sportsfysioterapi 

2020: Del A Eksamen v. Dansk Selskab for Sportsfysioterapi 

2020: Fod/ankel, billeddiagnostik, ryg, tape, albue/hånd, skulder v. Dansk Selskab for Sportsfysioterapi

2019: Hofte/lyske, knæ, styrketræning/kredsløbstræning v. Dansk Selskab for Sportsfysioterapi

2018: Kost/antidoping, akutte skader/1. hjælp v. Dansk Selskab for Sportsfysioterapi

2018: Kursus i mobiliserings, MET- og manipulationsteknikker i cervical columna og costa v. sportsfysioterapeut og osteopat D.O. Jakob Mogensen

2018: Kursus i mobiliserings, MET- og manipulationsteknikker i sacrum- og illium v. sportsfysioterapeut og osteopat D.O. Jakob Mogensen

2018: Introkursus til Sportsfysioterapi v. Dansk Selskab for Sportsfysioterapi

2018: Knækursus, fod og ankelkursus v. Mogens Dam

2014-2018: Autoriseret fysioterapeut v. Professionshøjskolen Metropol, Fysioterapeutuddannelsen, København

2017: Kursus i mobiliserings, MET- og manipulationsteknikker i thorakal- og lumbal columna v. sportsfysioterapeut og osteopat D.O. Jakob Mogensen

Klinik med speciale i fysioterapi, osteopati og træning.

Hos Elite Fysioterapi er vi et ungt og dynamisk team. Vi behandler dig ud fra et helhedsprincip, hvilket vil sige en erkendelse af, at problemer et sted i kroppen kan have sin årsag et andet sted i kroppen.

Vi kender alle til, hvordan en skævhed i ryggen forplanter sig og sætter spor hele vejen op og ned gennem bevægapparatet. På den måde kan en smerte eller spænding et sted i kroppen have sit udspring et helt andet sted. For at få den bedste effekt kan det derfor være en fordel at bringe flere forskellige behandlinger i spil.

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om hvorvidt, vi behandler netop din problematik, så giv os endelig et kald på telefon på +4533123248

Fysioterapi, osteopati og træning.

Vores specialiserede behandlere står klar til at hjælpe dig med både akutte og kroniske problemer i vores klinikker på Vesterbro og i Farum. 

+100 Google Anmeldelser
4.6/5