Nye informationer om situationen hos Elite Fysioterapi og COVID-19

Vi har hos Elite Fysioterapi valgt at holde klinikken lukket frem til 30/3, for at gøre vores til at bremse smitten i det danske samfund.
Men vi ser det også som en vigtig og nødvendig ting at åbne op igen, i et omfang der er forsvarligt og relevant.
Vi vil følge sundhedsstyrelsens retningslinjer for behandling og iværksætter et akutberedskab der vil varetage akutte behandlinger.
Det vil sige at al ikke-kritiske behandlinger vil blive udskudt, til det er forsvarligt igen at holde fuldt åbent.
Allerede i dag kan du ringe til Elite Fysioterapi og snakke med Simone som er uddannet fysioterapeut. Hun ville kunne svare på de spørgsmål du måtte have. Hun vil også sammen med dig finde ud af, om du hører under kategorien som kritisk eller ej.
Hvis du ikke kommer igennem på telefonen, så er du meget velkommen til, at indtale en besked på tlf. svareren, eller også sende os en mail på info@elitefys.dk eller direkte til din behandler. Behandlerens mail kan du finde på vores hjemmeside.

Vores telefontider er uændrede. Mandag til torsdag 8-15:30 og fredag 8-14

HUSK hvis din situation ikke er kritisk, så er der i stedet mulighed for at få online konsultationer med en af vores behandlere. De står stadig til rådighed med diagnosticering, råd og vejledning så du kan komme af med dine gener.
Du er selvfølgelig også meget velkommen til, at få en tele-/videokonsultation hvis du ikke har lyst til at komme på klinikken, eller måske er i hjemmekarantæne.

Sundhedsstyrelsen og regionerne har indgået aftale for online konsultationer således at har du en henvisning fra lægen kan du få telefon-/videokonsultation til 151,75kr.

Takster for behandlinger udenfor sygesikringen i vores akutberedskab kan du læse her.

Pas på hinanden.

De bedste hilsner fra Elite Fysioterapi.

For spørgsmål, send os en mail på info@elitefys.dk

Sophie Münnicke Naver – Fysioterapeut

Fysioterapeut

Sophie Münnicke Naver

sn@elitefys.dk  

Denne behandler arbejder under den offentlige sygesikring.

Mulighed for tilskud fra ’Danmark’.

BOOK EN TID HOS SOPHIE (Vesterbro)

 Fysioterapi med læge henvisning

Om Sophie Münnicke Naver

Sophie er uddannet fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole. Hendes interesse inden for fysioterapi fokuserer især omkring sports- og erhvervsskader. Sophie har spillet tennis siden, at hun var 7 år gammel, og har ud over at opleve den store glæde ved sporten, også oplevet diverse skader på egen krop. Hun har derfor en stor personlig forståelse for at være skadet, samt de behov man har, når man går til behandling.

Før Sophies start hos Elitefys har hun arbejdet hos Sparta, hvor hun bl.a. deltog som behandler til flere store stævner som DM og NM, og har også derigennem en del erfaring med behandling af sportsudøvere på højt plan.

Karriere

2018 - xxxx: Fysioterapeut i Elite Fysioterapi
2018 - 2019: Sparta
2017- 2018: Cityfys

Uddannelse

September 2019: Starter på osteopatuddannelsen
2016-2019: Fysioterapeutuddannelsen ved Københavns Professionshøjskole

Anden beskæftigelse:

Oktober 2018 - januar 2019: Praktik hos FysioDanmark Ølstykke (Behandling af sports- og erhvervsskader)
Februar 2018 - marts 2018: Rehabiliteringscenter Bispebjerg/Nørrebro (Behandling fokuseret omkring genoptræning af ældre)
November 2017 - januar 2018: BUF, Friluftsskolen (Behandling af børn)