For spørgsmål, send os en mail på info@elitefys.dk

Funktionskorrigerende skoindlæg

  • Har du gener i fod, knæ, hofte, bækken eller ryg?
  • Dårlig balance selvom du træner?
  • Overbelastningsskader?
  • Slidskader i led? 

Så kan et funktionelt korrigerende indlæg være en del af løsningen!

Har du brug for skoindlæg?

For at vurdere om et indlæg er relevant, udfører vi først en manuel test af dine led for at sikre, at der ikke er fikserede led. Herefter udføres en gangtest ved hjælp af RSscan Footscan. Din fods afvikling aflæses i en skanner med 4096 sensorer, som tager 300 billeder i sekundet. Det dynamiske fodaftryk overføres til computeren, hvor din fods biomekanik og balance analyseres. Ud fra dette fremstilles individuelt tilpassede indlæg.

Læs mere på 
www.rsscan.com – www.rsscan.co.uk – www.rightstride.com

Hvordan fungerer det?

Indlæggene laves i flere forskellige materialer alt efter, hvad de skal bruges til. Det er derfor muligt at lave indlæg til alle typer sko, lige fra højhælede sko, fodboldstøvler og løbesko til sikkerhedssko. Indlæggene kan skiftes fra sko til sko, men det er dog ikke alle indlæg der passer til alle sko.

Effektiv behandling efter helhedsprincippet

På klinikken Elite Fysioterapi er vi et ungt og dynamisk team. Vi behandler vi ud fra et helhedsprincip, hvilket vil sige en erkendelse af, at problemer et sted i kroppen kan have sin årsag et andet sted i kroppen.

Vi kender alle til, hvordan en skævhed i ryggen forplanter sig og sætter spor hele vejen op og ned gennem bevægapparatet. På den måde kan en smerte eller spænding et sted i kroppen have sit udspring et helt andet sted – den indsigt er essentiel for at behandlingen kan være effektiv. For at få den bedste effekt kan det derfor være en fordel at bringe flere forskellige behandlinger i spil.

De bedste tværfagligt

Derfor er det så vigtigt for os at være de bedste tværfagligt! Vi har sammensat et team af dygtige behandlere med forskellige specialer. Det betyder, at vi kan tage hånd om hele behandlingen, uden at du skal skifte behandlingssted.

Vi kan tilbyde dig alle typer behandling inden for:

  • Fysioterapi
  • Osteopati
  • Massage 
  • Zoneterapi 
  • Personlig træning
  • Afspændingsterapi

Vi vægter faglighed meget højt! Derfor følger alle vores behandlere nøje den faglige udvikling inden for deres felt, så du kan regne med, at din behandler altid er opdateres med de nyeste tendenser, viden og færdigheder inden for sit speciale.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et svar på din henvendelse. OBS: GEBYR VED UDEBLIVELSE.

Vi er medlem af: