Sam Suke - Elitefys personlig træner

Personlig træner og massør

Sam Suke

Om Sam Suke

Sam blev i 2022 tildelt Australian prisen Physiotherapist of the Year af Australian Allied Health Awards.

I 2020 åbnede Sam Exercise Thought – en fysioterapiklinik i Australien, som Sam nu leder på afstand, siden han flyttede til Danmark med sin danske kone, Christina.

Exercise Thought blev tildelt årets australske fysioterapipraksis i 2023 af Best of the Best Awards. Sam har både en bachelor- og en kandidatgrad i fysioterapi, og har udført specialiseret forskning i menneskets sprogs effekt på smerte og bevægelse. Uden for fysioterapien nyder Sam at svømme i Nordhavn, lange cykelture og spille ukulele.

Sam tilbyder personlig træning og massage hos Elite Fysioterapi og ser frem til at praktisere fysioterapi i Danmark, når han har bestået “Dansk 3” Eksamen.

Karriere og uddannelse

Klinik med speciale i fysioterapi, osteopati og træning.

Hos Elite Fysioterapi er vi et ungt og dynamisk team. Vi behandler dig ud fra et helhedsprincip, hvilket vil sige en erkendelse af, at problemer et sted i kroppen kan have sin årsag et andet sted i kroppen.

Vi kender alle til, hvordan en skævhed i ryggen forplanter sig og sætter spor hele vejen op og ned gennem bevægapparatet. På den måde kan en smerte eller spænding et sted i kroppen have sit udspring et helt andet sted. For at få den bedste effekt kan det derfor være en fordel at bringe flere forskellige behandlinger i spil.

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om hvorvidt, vi behandler netop din problematik, så giv os endelig et kald på telefon på +4533123248

Fysioterapi, osteopati og træning.

Vores specialiserede behandlere står klar til at hjælpe dig med både akutte og kroniske problemer i vores klinikker på Vesterbro og i Farum. 

+100 Google Anmeldelser
4.6/5