Fysioterapeut

Rune Milthers
Osteopatstuderende

RM@elitefys.dk

Mulighed for tilskud fra ‘Danmark’.

 

Om Rune Milthers

Hvis du søger en behandler der tager sig god tid, er grundig og vægter samarbejdet med dig (klienten) så er jeg din behandler.

Jeg er lige straks færdig med min osteopat uddannelse og bruger deraf en kombination af osteopatiske teknikker og fysioterapi under min behandling.

Jeg er rigtig dygtig til, at hjælpe dig der døjer med hovedpine eller nakkesmerter og generelt arbejder jeg med en holistisk tilgang hvor hele kroppen indgår i behandlingsstrategien. Uanset hvad dit problem er, så er jeg interesseret i at hjælpe dig! Er du tvivl om jeg er den rigtige behandler for dig, så skriv til mig på RM@elitefys.dk med dine spørgsmål eller ring til klinikken.

Jeg er oprindeligt fra Nordsjælland, men bor nu på Østerbro og er uddannet fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole, Metropol. Siden jeg var helt lille har jeg dyrket en bred palette af sportsgrene, hovedsageligt fodbold, tae kwon do og badminton.

Karriere

2019 – : Fysioterapeut i Elite Fysioterapi

Uddannelse

2019- : MSc Osteopathy, International Academy of Osteopathy
2015-2019 Fysioterapeutuddannelsen, Københavns Professionshøjskole Metropol.
2017: TRX Suspension Training Course (STC)
2013: Personlig Træner, Fitness Institute v. Henrik Duer.

Kurser

  • Fysioterapeutisk Massage Certificering v. Flemming Enoch
  • Lumbal- og thoracalcolumna v. Jakob Mogensen
  • Bækken – Ilium og sacrum v. Jakob Mogensen
  • Cervikalcolumna og Ribben v. Jakob Mogensen
  • Dynamisk Stabilitet Intro v. Lotte Telvig

Anden beskæftigelse:

2015-2019: Stud. Fys. i FYSIQ Engvej
2013-2014: Personlig Træner, Fitness Factory Helsingør.

Priser

Første konsultation800 kr.
Efterfølgende konsultation 600 kr.
  

Klinik med speciale i fysioterapi, osteopati og træning.

Hos Elite Fysioterapi er vi et ungt og dynamisk team. Vi behandler dig ud fra et helhedsprincip, hvilket vil sige en erkendelse af, at problemer et sted i kroppen kan have sin årsag et andet sted i kroppen.

Vi kender alle til, hvordan en skævhed i ryggen forplanter sig og sætter spor hele vejen op og ned gennem bevægapparatet. På den måde kan en smerte eller spænding et sted i kroppen have sit udspring et helt andet sted. For at få den bedste effekt kan det derfor være en fordel at bringe flere forskellige behandlinger i spil.

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om hvorvidt, vi behandler netop din problematik, så giv os endelig et kald på telefon på +4533123248

Fysioterapi, osteopati og træning.

Vores specialiserede behandlere står klar til at hjælpe dig med både akutte og kroniske problemer i vores klinikker på Vesterbro og i Farum. 

+100 Google Anmeldelser
4.6/5