Oliver Voldmester - Elitefys fysioterapeut

Fysioterapeut

ov@elitefys.dk

Om Oliver Voldmester

Jeg er uddannet fysioterapeut, og behandler alle former for skader og problematikker. Jeg bestræber mig på at finde den bedste og mest optimale behandling for det enkelte individ. Jeg har en bred vifte af tilgange til behandling som jeg har erfaret gennem uddannelsen. Jeg ser mig selv som meget alsidig behandler og har særligt interesse relateret til skulderproblematikker. Gennem manuel terapi, led mobilisering og funktionelle øvelser er jeg sikker på vi får et velfungerende forløb sammen. Jeg tror på en individuel tilgang til behandling hvor jeg nøje evaluerer og vurderer hver enkelt patient, for at skræddersy en behandlingsplan kun til dig.  

Jeg har selv spillet tennis og fodbold som har givet mig en dybere forståelse for kroppens bevægelser og de udfordringer man kan møde. Dertil har jeg meget træningserfaring som vil supplere min behandling ved vejledning for optimere sundhed gennem motion. Jeg ønsker at hjælpe mine patienter til at genoprette deres funktionsniveau og dertil livskvalitet. 

Klinik med speciale i fysioterapi, osteopati og træning.

Hos Elite Fysioterapi er vi et ungt og dynamisk team. Vi behandler dig ud fra et helhedsprincip, hvilket vil sige en erkendelse af, at problemer et sted i kroppen kan have sin årsag et andet sted i kroppen.

Vi kender alle til, hvordan en skævhed i ryggen forplanter sig og sætter spor hele vejen op og ned gennem bevægapparatet. På den måde kan en smerte eller spænding et sted i kroppen have sit udspring et helt andet sted. For at få den bedste effekt kan det derfor være en fordel at bringe flere forskellige behandlinger i spil.

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om hvorvidt, vi behandler netop din problematik, så giv os endelig et kald på telefon på +4533123248

Fysioterapi, osteopati og træning.

Vores specialiserede behandlere står klar til at hjælpe dig med både akutte og kroniske problemer i vores klinikker på Vesterbro og i Farum. 

+100 Google Anmeldelser
4.6/5