For spørgsmål, send os en mail på info@elitefys.dk

Mikkel Damgaard Mørch – Fysioterapeut

Om Mikkel

Vores behandler Mikkel behandler alle former for problematikker, men har en stor force inden for skulderrehabilitering og optimering. Mikkel har god erfaring med det postoperative forløb og en stor indsigt i hvilke faser og restriktioner der hører sig til. Mikkel bruger meget tid på at holde sig opdateret på den nyeste viden inden for fysioterapien. Her kan du være sikker på at den behandling, vejledning og træning du modtager tager afsæt i forskning, faglig sparring og grundig refleksion. "Jeg har en stor interesse i træningsterapien og bevægelse, og står klar til at hjælp dig omend du er ny eller erfaren i et træningscenter. Jeg tror på at dine præferencer og målsætninger kombineret med mine faglige kompetencer er vejen til et godt og vellykket behandlings-og rehabiliteringsforløb." Mikkel varetager skulder- og ryghold inden for sygesikringen. Mikkel tilbyder også personlig træning uden for sygesikringen. Hos Mikkel er du garanteret et sjovt, varieret og ikke mindst effektivt forløb.

Patienter siger om Mikkel:

"Min skulderskade er blevet væsentligt bedre i løbet af de ca. seks måneder, hvor jeg har gået til skulderholdtræning hos Mikkel. Øvelserne er ekstremt givende og stemningen er uformel og afslappet. Mikkel forstår at motivere igennem et varieret og sjovt øvelsesoplæg, hvor der er 100% fokus på at stabilisere skaden, men hvor man også hele tiden føler sig i trygge hænder i forhold til at belaste skaden"

"Elite har været og er et positivt bekendtskab. Søde mennesker. Mikkel har været rigtig dygtig, nærværende og fået mig på rette vej efter skulderskade."

PRISER

Personlig træning 1 time - 550kr

Særlige interesseområder

* Skulderskader (Overbelastningsrelaterede og traumatiske).
* Post-operative skulderpatienter.
* Rygpatienter
* Personlig Træning

Karriere

2019 - : Fysioterapeut i Elite Fysioterapi
2019-2019: Nørrebro Fysioterapi
2017: Holdfys for fodboldakademi i Ghana
2015-2019 Kuhre fysioterapi (studiejob)

Uddannelse

2019: Fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole

Kurser

2019: Lumbal- og thoracalcolumna v. Jakob Mogensen

2019: Bækken - Ilium og sacrum v. Jakob Mogensen

2019: Cervikalcolumna og Ribben v. Jakob Mogensen

2019: Kurser hos DSSF (Dansk selskab for sportsfysioterapi)

2019: GLAD:ryg (målrettet patienter med kroniske lændessmerter)

2021: Cognitive Functional Therapy m. professor Kieran O’sullivan (målrettet patienter med længevarende smerter i rygsøjlen)

2021: Copenhagen Shoulder Conference

Osteopatiske kurser

År 1: Hofte, Knæ, Fod, Ilium (Bækken), Sacrum (Bækken), Lumbal (Lænd), Neurologi, Kæder (kompenseringsmønstre fra fod til ryg)

År 2: Brystryg, Ribben