Mia Hübbe - Elitefys zoneterapeut

Zoneterapeut og Akupunktør

Mia Hübbe
mh@elitefys.dk
33 12 32 48

Mia arbejder uden for sygesikringen.
Mulighed for tilskud fra “danmark”.
Hvis du har en sundhedsforsikring så undersøg om de dækker og evt. hvor meget.

 

Priser

Zoneterapi 60 min650 kr.
Akupunktur 60 min650 kr.
Japansk Lifting 60 min650 kr.

Om Mia Hübbe

Mia tilbyder målrettede behandlinger med zoneterapi og akupunktur, enten i kombination eller hver for sig. Hun har 17 års erfaring som zoneterapeut og akupunktør og er kendt for at levere dybdegående og virkningsfulde behandlinger. Før hun skiftede karriere, arbejdede Mia i 15 år som politibetjent, men hun ønskede at hjælpe mennesker på et mere personligt plan.
 
Mia har specialiseret sig i kvinderelaterede problematikker som fertilitetsbehandling, graviditet, fødselsmodning, overgangsalder, hormonel hovedpine/migræne og stress. Hendes behandlinger optimeres ofte ved at kombinere zoneterapi og akupunktur.
 
Hun behandler desuden:
  • Overgangsalder, hedeture, søvnforstyrrelser og generel utilpashed
  • Graviditetsgener, såsom symfysesmerter og lændesmerter
  • Fødselsmodning og igangsætning af fødsel
  • Hormonel hovedpine og migræne
 
Når du først har oplevet Mias behandling, vil du altid vende tilbage til hende. På klinikken samarbejder hun desuden med fysioterapeuter og osteopater for at sikre en holistisk tilgang til patienternes velbefindende.

 

Udtaelser

Hedeture
“Jeg opsøgte Mia, fordi jeg var drøntræt af mine hedeture. Nu har jeg gået hos hende igennem længere tid, og allerede efter nogle behandlinger blev det markant bedre. I dag oplever jeg stort set ingen gener ved min overgangsalder.”

  • Lone, 53 år, Yogainstruktør

 

Stress
“Mia er meget behagelig og super dygtig. Mia kombinerer zoneterapi og akupunktur, hvilket hjælper kroppen med at slappe af og få løsnet op for spændinger. Jeg har haft stor gavn af Mias behandlinger, der har hjulpet mig med at slappe af i nakke, skulder og hoved. Kort sagt afslapning til hele kroppen. Det har lært min krop at slappe af i stressede perioder.”

  • Mikkel Severin, Executive Advisor, Emotional Intelligence, Mind Control


Migræne

“Jeg startede til zoneterapi, fordi jeg i mange år har lidt af migræne. Efter behandlingerne hos Mia kan jeg klart se en forskel i, hvor tit disse anfald kommer. Ofte var det hver 14. dag, men nu er det en gang hver 2. måned. Yderligere har hun behandlet min achillessene på grund af overanstrengelse ifm. løb, og det går også fremad med denne. Generelt føler jeg mig meget mere afslappet og i balance efter en behandling.

Kære Mia,

Tak for en dejlig behandling forleden. Jeg har tænkt meget over vores snak omkring stress og mit åndedræt, og den gjorde helt klart indtryk. Så tak for at give min hverdag lidt perspektiv :).

  • Med venlig hilsen,
    Cecilie Wendt Kofoed, Journalist


Miraklet Magne

“Jeg kan klart anbefale Mia til andre, der har svært ved at blive gravide! Efter at have forsøgt forgæves i halvandet år at blive gravid med hjælp fra en fertilitetsklinik, søgte jeg hjælp hos Mia Hübbe, som gav mig kombineret zoneterapi- og akupunkturbehandlinger. Mia var helt fantastisk sød at snakke med allerede ved vores første møde. Hendes behandlingsrum er utrolig hyggeligt, og man kan virkelig slappe af i disse omgivelser. Det var virkelig rart at komme hos Mia, og oveni behandlingerne gav hun mig også gode råd om forskellige kosttilskud.

Efter 3 behandlinger skete miraklet, og jeg var gravid. Desværre havde jeg søvnbesvær under graviditeten, men også her kunne Mia hjælpe mig, så jeg fik nogle roligere nætter. Magne kom til verden sund og rask. Jeg kan klart anbefale Mia til andre, der har svært ved at blive gravide!”

  • Mvh. Mette Baagø Holm, Sygeplejerske

 

Klinik med speciale i fysioterapi, osteopati og træning.

Hos Elite Fysioterapi er vi et ungt og dynamisk team. Vi behandler dig ud fra et helhedsprincip, hvilket vil sige en erkendelse af, at problemer et sted i kroppen kan have sin årsag et andet sted i kroppen.

Vi kender alle til, hvordan en skævhed i ryggen forplanter sig og sætter spor hele vejen op og ned gennem bevægapparatet. På den måde kan en smerte eller spænding et sted i kroppen have sit udspring et helt andet sted. For at få den bedste effekt kan det derfor være en fordel at bringe flere forskellige behandlinger i spil.

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om hvorvidt, vi behandler netop din problematik, så giv os endelig et kald på telefon på +4533123248

Fysioterapi, osteopati og træning.

Vores specialiserede behandlere står klar til at hjælpe dig med både akutte og kroniske problemer i vores klinikker på Vesterbro og i Farum. 

100+ Google Anmeldelser