Line Papuga – Fysioterapeut

Fysioterapeut

Line Papuga

Line arbejder ikke under den offentlige sygesikring, men det vil være muligt at få tilskud fra Sygeforsikringen “danmark”

BOOK EN TID HOS LINE

Om Line Papuga

”Min tilgang til behandling er helhedsorienteret og funktionspræget. Det er et samarbejde mellem dig og mig, hvor vi sammen skal sikre dig, at du har de bedste betingelser for optimal funktion. Om dette omhandler hverdagsgener, smerter, nedsat bevægelighed eller andet, så vil jeg i samråd med dig lægge den bedst mulige strategi.

For mig er en ærlig tilgang og kommunikation essentiel for, at du får den bedst mulige oplevelse og føler dig i trygge hænder og rammer. Det er ligeledes vigtigt, at du er klar til at lytte, agere på rådgivning, og ikke holde dig tilbage med egne meninger og tanker. Målet er, at du har det godt og fungerer i din hverdag.

I 2020 samarbejdede jeg med fodboldklubben Brøndby IF, hvor jeg behandlede et af deres hold. Derudover var jeg gennem min studietid til fysioterapeut tilknyttet som fys.-stud. til det danske judolandshold, hvor jeg deltog i nationale samt internationale konkurrencer samt træningslejre. Tidligere har jeg selv været på landsholdet i judo, men jeg er nu aktiv inden for bl.a. crossfit i stedet.

Udover sportsfolk har jeg også arbejdet meget med ikke sports-relaterede problematikker. Dette har været alt fra nakkesmerter gennem arbejdsdagen til fodproblemer ved gåture. Jeg har stor erfaring i online hjemmetræning samt undervisning i workshops målrettet nakke, skuldre og lænd.”