Nye informationer om situationen hos Elite Fysioterapi og COVID-19

Vi har hos Elite Fysioterapi valgt at holde klinikken lukket frem til 30/3, for at gøre vores til at bremse smitten i det danske samfund.
Men vi ser det også som en vigtig og nødvendig ting at åbne op igen, i et omfang der er forsvarligt og relevant.
Vi vil følge sundhedsstyrelsens retningslinjer for behandling og iværksætter et akutberedskab der vil varetage akutte behandlinger.
Det vil sige at al ikke-kritiske behandlinger vil blive udskudt, til det er forsvarligt igen at holde fuldt åbent.
Allerede i dag kan du ringe til Elite Fysioterapi og snakke med Simone som er uddannet fysioterapeut. Hun ville kunne svare på de spørgsmål du måtte have. Hun vil også sammen med dig finde ud af, om du hører under kategorien som kritisk eller ej.
Hvis du ikke kommer igennem på telefonen, så er du meget velkommen til, at indtale en besked på tlf. svareren, eller også sende os en mail på info@elitefys.dk eller direkte til din behandler. Behandlerens mail kan du finde på vores hjemmeside.

Vores telefontider er uændrede. Mandag til torsdag 8-15:30 og fredag 8-14

HUSK hvis din situation ikke er kritisk, så er der i stedet mulighed for at få online konsultationer med en af vores behandlere. De står stadig til rådighed med diagnosticering, råd og vejledning så du kan komme af med dine gener.
Du er selvfølgelig også meget velkommen til, at få en tele-/videokonsultation hvis du ikke har lyst til at komme på klinikken, eller måske er i hjemmekarantæne.

Sundhedsstyrelsen og regionerne har indgået aftale for online konsultationer således at har du en henvisning fra lægen kan du få telefon-/videokonsultation til 151,75kr.

Takster for behandlinger udenfor sygesikringen i vores akutberedskab kan du læse her.

Pas på hinanden.

De bedste hilsner fra Elite Fysioterapi.

For spørgsmål, send os en mail på info@elitefys.dk

Laurits Tielbo – Fysioterapeut, P-dtr stud og Personlig træner

Fysioterapeut, P-dtr stud og Personlig træner

Laurits Tielbo
LT@elitefys.dk

Laurits arbejder ikke under den offentlige sygesikring, men det vil være muligt at få tilskud fra Sygeforsikringen “danmark”

BOOK EN TID HOS LAURITS

 Personlig Træning v. Laurits Tielbo
Fysioterapi v. 
Laurtis Tielsbo
P-DTR Behandling
Nordhavn - Fysioterapi/PT
Nordhavn - Fysioterapeutisk behandling

Om Laurits Tielbo

Laurits har dyrket flere forskellige sportsgrene, bl.a. badminton, yoga og parkour. Hans primære fokus, siden han var 11 år, har dog været forskellige typer kampsport, heriblandt Kung Fu, Mixed Martial Arts og Brasiliansk Jiu-jitsu.

I forbindelse med sin træning og konkurrencer på højt niveau har han oplevet en lang række skader på egen krop. Han ved derfor hvad det kræver, for at blive skadesfri, og at kyndig vejledning under genoptræning er uundværlig.

For at forbedre dit udgangspunkt for bevægelse tager behandling, personlig træning eller genoptræning hos Laurits udgangspunkt i din problematik og dine mål for at gøre forløbet så effektivt som muligt. Han forsøger derfor at holde sig opdateret indenfor nyeste viden omkring smerter, træning & genoptræning.

I dag bruger han sin fritid på Brasiliansk Jiu-jitsu, funktionel styrketræning, mindfulness samt at undervise hold i Fitness World.

Særlige interesseområder

 • Sports/fitnessproblematikker
 • Personlig Træning
 • Smertepatienter
 • Post-operative patienter. 

Uddannelse

 • 2020 Deltagelse i Sportskongres
 • 2020 P-DTR Intermediate & Advanced kursus
 • 2019 Del A Eksamen i Sportsfysioterapi ved Dansk Selskab for Sportsfysioterapi (Kurser i sportsfysioterapi i relation til: fod/ankel, knæ, hofte/bækken, ryg, akutte skader & førstehjælp, skulder, albue/hånd, antidoping & kost, tape, styrke- og kredsløbstræning)
 • 2018 P-DTR Foundations kursus
 • 2018 Deltagelse i Sportskongres
 • 2017 Opstart på osteopatistudiet via IAO (International Academy of Osteopathy)
 • 2017 Introkursus til Sportsfysioterapi, Sportsfysioterapi og Knæ
 • 2013 - 2017 Professionshøjskolen Metropol, Fysioterapeutuddannelsen, København
 • 2016 Kursus i mobilitet og bevægelse, ved fysioterapeut Michael Orén, udbudt af Maxer.dk
 • 2016 Kursus i mobiliserings, MET- og manipulationsteknikker i thorakal- og lumbal columna ved idrætsfysioterapeut og osteopat D.O. Jakob Mogensen, Elitefysioterapi
 • 2012 - 2012 Kostvejleder/Slankekonsulent, At Work

Osteopatiske kurser:

 • År 1: Hofte, Knæ, Fod, Ilium (Bækken), Sacrum (Bækken), Lumbal (Lænd), Neurologi, Kæder (kompenseringsmønstre fra fod til ryg).
 • 2017 kursus i sportsosteopati

Anden beskæftigelse

2014 - d.d. Undervisning i Brasiliansk Jiu-jitsu
2011 - d.d. Bokseinstruktør i Fitness World
2007 - 2010 Undervisning af børnehold til kampsport