Nye informationer om situationen hos Elite Fysioterapi og COVID-19

Vi har hos Elite Fysioterapi valgt at holde klinikken lukket frem til 30/3, for at gøre vores til at bremse smitten i det danske samfund.
Men vi ser det også som en vigtig og nødvendig ting at åbne op igen, i et omfang der er forsvarligt og relevant.
Vi vil følge sundhedsstyrelsens retningslinjer for behandling og iværksætter et akutberedskab der vil varetage akutte behandlinger.
Det vil sige at al ikke-kritiske behandlinger vil blive udskudt, til det er forsvarligt igen at holde fuldt åbent.
Allerede i dag kan du ringe til Elite Fysioterapi og snakke med Simone som er uddannet fysioterapeut. Hun ville kunne svare på de spørgsmål du måtte have. Hun vil også sammen med dig finde ud af, om du hører under kategorien som kritisk eller ej.
Hvis du ikke kommer igennem på telefonen, så er du meget velkommen til, at indtale en besked på tlf. svareren, eller også sende os en mail på info@elitefys.dk eller direkte til din behandler. Behandlerens mail kan du finde på vores hjemmeside.

Vores telefontider er uændrede. Mandag til torsdag 8-15:30 og fredag 8-14

HUSK hvis din situation ikke er kritisk, så er der i stedet mulighed for at få online konsultationer med en af vores behandlere. De står stadig til rådighed med diagnosticering, råd og vejledning så du kan komme af med dine gener.
Du er selvfølgelig også meget velkommen til, at få en tele-/videokonsultation hvis du ikke har lyst til at komme på klinikken, eller måske er i hjemmekarantæne.

Sundhedsstyrelsen og regionerne har indgået aftale for online konsultationer således at har du en henvisning fra lægen kan du få telefon-/videokonsultation til 151,75kr.

Takster for behandlinger udenfor sygesikringen i vores akutberedskab kan du læse her.

Pas på hinanden.

De bedste hilsner fra Elite Fysioterapi.

For spørgsmål, send os en mail på info@elitefys.dk

Laserterapi og MET

Hvorfor bruge laserterapi?

Laserterapi accelererer den naturlige helingsproces og reducerer smerten ved vævs- og knogleskader. Vi bruger denne behandlingsform til at reducere skadesperioden og effektivt smertedæmpe din skade. 

Hvad kan man behandle med laser?

Vi benytter bl.a. laser til behandling af: 

 • Akutte muskelskader
 • Mere langvarige muskel- og ledproblemer
 • Sår og knogleopheling
 • Inflammations tilstande (som er kendt af egen læge)

Laser kan også bruges:

 • I stedet for nåle ved akupunkturbehandling
 • Til øreakupunktur - hvis man har nåleskræk

Hvordan foregår behandlingen

Behandlingen består typisk af fire til fem behandlinger over to uger. Laserbehandlingen kan stå individuelt. Men hvis du ønsker et bedre resultat, kan vi kombinere det med anden behandlingsform, fx massage og zoneterapi.

Hver behandling varer kun cirka fem til ti minutter, så det er overskueligt at få opfølgende behandlinger. I mange tilfælde kan du mærke lindring af smerter og betændelse allerede efter den allerførste laserbehandling.

Hvad er Muscle Energy Technique (MET)

MET er en skånsom manipulationsbehandling uden knæk, hvor vi benytter os af din egen muskelkraft til at skabe bevægelighed i et ikke fungerende led.

Hvorfor bruge MET?

MET er en af de mest effektive og brugte behandlinger af muskel- og ledskader overhovedet.

Teknikken er meget blid, men stadig så effektiv, at den kan korrigere fejlstillende led og afslappe overspændte muskler. Langt de fleste fejlstillede led eller led med nedsat bevægelighed skyldes muskelasymmetri. Fx hvis din rygmuskulatur er overspændt sætter det sig som skævheder fx hofte-, knæ-, og ankelled.

MET er effektiv til at behandle fx:

 • Tennisalbue
 • Golfalbue
 • Carpaltunnel-syndrom (som giver smerter i håndled og fingre
 • Skulderlåsninger
 • Rotator cuff-problemer (smerte i skuldermusklerne ofte med stråling ud i arme og fingre)
 • Lyskenskader
 • Løberknæ-syndrom
 • Springerknæ
 • Stram akillessene

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt dit problem kan afhjælpes med laser- eller MET-behandling, er du meget velkommen til at ringe til os, så afklarer vi det med det samme.

Effektiv behandling efter helhedsprincippet

På klinikken Elite Fysioterapi er vi et ungt og dynamisk team. Vi behandler vi ud fra et helhedsprincip, hvilket vil sige en erkendelse af, at problemer et sted i kroppen kan have sin årsag et andet sted i kroppen.

Vi kender alle til, hvordan en skævhed i ryggen forplanter sig og sætter spor hele vejen op og ned gennem bevægapparatet. På den måde kan en smerte eller spænding et sted i kroppen have sit udspring et helt andet sted – den indsigt er essentiel for at behandlingen kan være effektiv. For at få den bedste effekt kan det derfor være en fordel at bringe flere forskellige behandlinger i spil.

De bedste tværfagligt

Derfor er det så vigtigt for os at være de bedste tværfagligt! Vi har sammensat et team af dygtige behandlere med forskellige specialer. Det betyder, at vi kan tage hånd om hele behandlingen, uden at du skal skifte behandlingssted.

Vi kan tilbyde dig alle typer behandling inden for:

 • Fysioterapi
 • Osteopati
 • Massage 
 • Zoneterapi 
 • Personlig træning
 • Afspændingsterapi

Vi vægter faglighed meget højt! Derfor følger alle vores behandlere nøje den faglige udvikling inden for deres felt, så du kan regne med, at din behandler altid er opdateres med de nyeste tendenser, viden og færdigheder inden for sit speciale.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et svar på din henvendelse. OBS: GEBYR VED UDEBLIVELSE.

Vi er medlem af: