For spørgsmål, send os en mail på info@elitefys.dk

COVID-19 og sygdom generelt

Opdateret d. 1. feb. 2022

Hos Elite Fysioterapi holder vi os opdateret omkring situationen med COVID-19. Derfor følger vi også retningslinjerne fra sundhedsstyrelsen, men vi har også valgt følgende:

Vi opfordrer til, at vi forsat hjælpes ad med at passe på hinanden.

Derfor vil vi bede jer om følgende;

  • Har du de mindste tegn på sygdom, vil vi bede dig om at kontakte os på 33123248 (indtal evt. en besked) eller info@elitefys.dk og afmelde din tid.*
  • Har du været syg, må du komme dagen efter at du er symptomfri, inden du møder op til din behandling.
  • Sprit af når du kommer, og når du går.

Tak, fordi du melder afbud, når du har mistanke om sygdom, eller hvis du får taget en positiv coronatest. De mange afbud har efterhånden stået på i lang tid, og det kan mærkes i den selvstændige branche. Vi gør opmærksom på, at ligegyldigt årsagen til afbuddet er behandlerne berettiget til at pålægge et gebyr, hvis afbuddet modtages for sent. Nedenunder kan du læse de overenskomstbestemte afbudsregler.

Hvis du går til behandling hos en fysioterapeut og har en henvisning fra din læge, arbejder din fysioterapeut under en overenskomst. Det betyder bl.a., at behandlingen skal afmeldes dagen før inden kl. 18.

Du kan afmelde din tid ved at skrive direkte til din behandler på deres mail, sende en mail til info@elitefys.dk eller ringe ind på klinikkens telefonnummer 78 76 10 40, hvor der også kan indtales en besked.

Hvis du går til behandling hos en behandler udenfor den offentlige sygesikring, så skal du afmelde din tid 24 timer før. Du kan afmelde din tid ved at skrive direkte til din behandler på deres mail, sende en mail til info@elitefys.dk eller ringe ind på klinikkens telefonnummer 78 76 10 40, hvor der også kan indtales en besked.

Vi værdsætter meget, du ikke møder op med symptomer, selvom det potentielt udløser et gebyr. Vi står klar til at hjælpe dig, så snart du er klar igen. Har du kommentarer eller spørgsmål til beslutningen, bedes de rettet direkte til din egen behandler på deres mail (https://elitefys.dk/behandlere). 

Kontakt os

– Vi glæder os til at høre fra dig

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, er i tvivl om hvorvidt, vi behandler netop din skade, eller lignende.

Elite Fysioterapi
Vesterbrogade 15A
1620 København V.
Tlf: 33123248
Mail: info@elitefys.dk

Når telefonen ikke besvares så skriv venligst en mail til ovenstående mail
adresse eller indtal en besked på telefonsvareren, og vi vil vende tilbage
til dig så hurtigt som muligt.

BEMÆRK! Ved afbud skal der *altid* lægges en telefonsvarerbesked eller sendes en mail, hvis ikke du får personlig kontakt ved telefonisk henvendelse. Skriv på mail info@elitefys.dk eller ring telefon nr. 33123248.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et svar på din henvendelse. OBS: GEBYR VED UDEBLIVELSE.