Nye informationer om situationen hos Elite Fysioterapi og COVID-19

Vi er glade hos Elite Fysioterapi, for vi har fået lov til at åbne op igen. J

Dette gør vi selvfølgelig på mest forsvarlig vis, og følger og overholder retningslinjerne fra sundhedsstyrelsen, så du kan føle dig tryg ved at komme til behandling og så vi samtidig passer på hinanden.

Derfor vil vi også opfordre dig til at læse dette, inden du møder op til din behandling.

 • Har du de mindste tegn på sygdom, vil vi bede dig om at kontakte os på 33123248 (indtal evt. en besked) eller info@elitefys.dk og afmelde din tid.
 • Har du været syg, så skal du være symptomfri i 48 timer inden du møder op til din behandling.
 • Kom til den aftalte tid, helst ikke før. Så undgår vi for mennesker samme sted.
 • Hvis vejret er til det, så har vi en hyggelig gård du kan vente i, din behandler henter dig, når det er blevet din tur.
 • Vask dine hænder, eller sprit af når du kommer, og når du går.


Der er desværre ingen i receptionen, men det betyder ikke du ikke kan ringe til os.

Benedicte er klar til at besvare opkald med bookinger og de spørgsmål du måtte have.

Telefontiderne er mandag til tordags 8 -15:30 og fredag 8-14. Du kan også maile til os på info@elitefys.dk. Husk du kan finde din behandlers mail under fanen "om os"

For spørgsmål, send os en mail på info@elitefys.dk

Holdningskorrektion

Har du en dårlig kropsholdning?

Er du ked af din kropsholdning, og har du allerede 100 gange før prøvet at ”rette ryggen” uden at det fungerer? Vi kan hjælpe dig til at skabe de ændringer, der skal til for at få en bedre kropsholdning.

Rigtig mange danskere har en dårlig kropsholdning, det er en af hovedårsagerne til, at så mange har problemer med dårlig ryg. 

Hvorfor er min kropsholding vigtig?

Som nævnt får folk med dårlig kropsholdning ondt i ryggen. Deres ryg er nemlig ikke vant til at blive brugt. Hvis ryggen ikke bliver brugt, falder man helt sammen til sidst.

Når din kropsholdning er dårlig, bliver din krop mindre fleksibel, og det bliver sværere for dig at bevæge dig rundt. Du vil få ondt, når du står op i længere tid osv.

Flere peger også på, at en dårlig kropsholdning har alvorlige psykiske konskevenser, da folk med dårlig kropsholdning bliver anset for mindre attraktive.

Derfor vil vi vove den påstand, at du bliver et gladere og mere lykkelige menneske både psykisk og fysisk med en bedre kropsholdning.

Behandlingsform

Psykomotorisk terapi, tidligere kaldet afspændingspædagogisk terapi, sætter fokus på det enkelte menneskes selvværd, ressourcer og fremmer samspillet mellem krop og psyke.

Den psykomotoriske terapi er med sin brede behandlingstilgang en god vej til bedre kropsbrug, kropsforståelse og dermed også bedre kropsholdning.

Effektiv behandling efter helhedsprincippet

På klinikken Elite Fysioterapi er vi et ungt og dynamisk team. Vi behandler vi ud fra et helhedsprincip, hvilket vil sige en erkendelse af, at problemer et sted i kroppen kan have sin årsag et andet sted i kroppen. Vi kender alle til, hvordan en skævhed i ryggen forplanter sig og sætter spor hele vejen op og ned gennem bevægapparatet. På den måde kan en smerte eller spænding et sted i kroppen have sit udspring et helt andet sted – den indsigt er essentiel for at behandlingen kan være effektiv. For at få den bedste effekt kan det derfor være en fordel at bringe flere forskellige behandlinger i spil.

De bedste tværfagligt

Derfor er det så vigtigt for os at være de bedste tværfagligt! Vi har sammensat et team af dygtige behandlere med forskellige specialer. Det betyder, at vi kan tage hånd om hele behandlingen, uden at du skal skifte behandlingssted.

Vi kan tilbyde dig alle typer behandling inden for:

 • Fysioterapi
 • Osteopati
 • Massage 
 • Zoneterapi 
 • Personlig træning
 • Afspændingsterapi

Vi vægter faglighed meget højt! Derfor følger alle vores behandlere nøje den faglige udvikling inden for deres felt, så du kan regne med, at din behandler altid er opdateres med de nyeste tendenser, viden og færdigheder inden for sit speciale.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et svar på din henvendelse. OBS: GEBYR VED UDEBLIVELSE.

Vi er medlem af: