For spørgsmål, send os en mail på info@elitefys.dk

Hatha yoga

Hvad er Hatha yoga?

Hatha er den klassiske form for yoga, hvor man i de fysiske yogaøvelser – asanas – fokuserer på at "aligne" kroppen. Det betyder at finde ind til kroppens mest hensigtsmæssige
stillinger, som styrker og smidiggør kroppen samt frigør energi (prana).

Vi balancerer både kroppen og sindet med rolige styrke- og strækøvelser samt åndedrætsøvelser.

Jeg instruerer grundigt, roligt og hensigtsmæssigt i øvelserne ved hjælp af yogaens alignment-teknikker, og vi anvender hjælpemidler, hvis det er nødvendigt for at udføre øvelserne skånsomt og korrekt.

Instruktør Mia Tronhjem Hübbe

Hvornår kan jeg starte?

Der starter to nye Hatha yoga-hold til september. Tilmeld dig allerede i dag.

Du kan enten ringe til os på 33 12 32 48 eller skrive via sidens kontaktformular.

Effektiv behandling efter helhedsprincippet

På klinikken Elite Fysioterapi er vi et ungt og dynamisk team. Vi behandler vi ud fra et helhedsprincip, hvilket vil sige en erkendelse af, at problemer et sted i kroppen kan have sin årsag et andet sted i kroppen.

Vi kender alle til, hvordan en skævhed i ryggen forplanter sig og sætter spor hele vejen op og ned gennem bevægapparatet. På den måde kan en smerte eller spænding et sted i kroppen have sit udspring et helt andet sted – den indsigt er essentiel for at behandlingen kan være effektiv. For at få den bedste effekt kan det derfor være en fordel at bringe flere forskellige behandlinger i spil.

De bedste tværfagligt

Derfor er det så vigtigt for os at være de bedste tværfagligt! Vi har sammensat et team af dygtige behandlere med forskellige specialer. Det betyder, at vi kan tage hånd om hele behandlingen, uden at du skal skifte behandlingssted.

Vi kan tilbyde dig alle typer behandling inden for

  • Fysioterapi
  • Osteopati
  • Massage 
  • Zoneterapi 
  • Personlig træning
  • Afspændingsterapi

Vi vægter faglighed meget højt! Derfor følger alle vores behandlere nøje den faglige udvikling inden for deres felt, så du kan regne med, at din behandler altid er opdateres med de nyeste tendenser, viden og færdigheder inden for sit speciale.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et svar på din henvendelse. OBS: GEBYR VED UDEBLIVELSE.

Se mere info på

feetncare.dk