Lindring af skinnebensbetændelse gennem zoneterapi

Vores specialiserede behandlere i Elitefys står klar til at hjælpe dig med både akutte og kroniske problemer i vores klinikker på Vesterbro og i Farum. 

 

KLINIK MED SPECIALE I FYSIOTERAPI, OSTEOPATI OG TRÆNING

Hos Elite Fysioterapi er vi et ungt og dynamisk team. Vi behandler dig ud fra et helhedsprincip, hvilket vil sige en erkendelse af, at problemer et sted i kroppen kan have sin årsag et andet sted i kroppen.

Vi kender alle til, hvordan en skævhed i ryggen forplanter sig og sætter spor hele vejen op og ned gennem bevægapparatet. På den måde kan en smerte eller spænding et sted i kroppen have sit udspring et helt andet sted. For at få den bedste effekt kan det derfor være en fordel at bringe flere forskellige behandlinger i spil.

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om hvorvidt, vi behandler netop din problematik, så giv os endelig et kald på telefon på +45 33 12 32 48

 

+100 Google Anmeldelser
4.6/5
Elitefys Zoneterapi behandling København

Lindring af skinnebensbetændelse igennem zoneterapi

Zoneterapi og Skinnebenssmerter:

Zoneterapi er en alternativ behandlingsmetode, der involverer stimulation af specifikke punkter på fødderne, som er forbundet med forskellige organer og kropsdele. Ifølge zoneterapiens principper kan smerter eller ubalancer i en bestemt del af kroppen afspejles i tilsvarende zoner på fødderne. Ved at anvende tryk eller massage på disse zoner kan man stimulere kroppens helingsprocesser og lindre smerter.

 

Når det kommer til skinnebenssmerter, kan zoneterapi være en gavnlig tilføjelse til den overordnede behandlingsplan. Ved at fokusere på specifikke zoner, der er forbundet med benene, anklerne og musklerne i underbenet, sigter zoneterapien mod at øge blodcirkulationen, reducere inflammation og lindre muskelspændinger.

 

Hos  Elitefysioterapi og Osteopati vil en uddannet zoneterapeut først foretage en grundig vurdering af patientens tilstand. Ved at identificere de berørte zoner på fødderne og analysere kroppens helhedstilstand kan terapeuten skræddersy en behandlingsplan til den enkelte patient. Zoneterapibehandlingen vil involvere tryk, massage og strækning af de relevante zoner og kan kombineres med andre behandlingsmetoder for at opnå maksimale resultater.

 

Fordelene ved zoneterapi for skinnebenssmerter er flerfoldige. Behandlingen kan bidrage til at reducere smerter og betændt.

Få en tid hos en af vores dygtige behandlere