For spørgsmål, send os en mail på info@elitefys.dk

Astrid Tind Petersen – Fysioterapeut

Fysioterapeut

Astrid Tind Petersen

at@elitefys.dk

Astrid arbejder ikke under den offentlige sygesikring, men det vil være muligt at få tilskud fra Sygeforsikringen “danmark”

BOOK EN TID HOS ASTRID

Om Astrid Tind Petersen

Astrid er uddannet fysioterapeut og har erfaring med mange forskellige sportsgrene på eliteniveau. Igennem sin uddannelse, ekstra faglige kurser, sport og personlige interesser, har hun erfaring med træning og genoptræning efter skader. Astrid dyrker selv Crossfit på eliteniveau men har også kendskab til både håndbold, fodbold, svømning, vægtløftning og styrketræning.

Hendes behandlinger tager udgangspunkt i din individuelle problematik og din hverdag, således at I sammen skaber de bedste rammer for at du kommer tilbage til træning, kamp eller hverdagen igen.

Astrid går ind for sundhed på et lavpraktisk og holistisk plan, så alle kan være med, og hun har et ønske om, at vi skal passe på vores krop hele livet - og nærer et ønske om, at vi aldrig må holde op med at bevæge vores kroppe, være aktive - både fysisk og psykisk - dyrke motion og træne. Hun tilbyder derfor personlig træning til folk på alle niveauer og tilpasser det dine personlige behov.

Behandlere udenfor Sygesikringen: 

Behandlere under Sygesikringen: