Nye informationer om situationen hos Elite Fysioterapi og COVID-19

Vi har hos Elite Fysioterapi valgt at holde klinikken lukket frem til 30/3, for at gøre vores til at bremse smitten i det danske samfund.
Men vi ser det også som en vigtig og nødvendig ting at åbne op igen, i et omfang der er forsvarligt og relevant.
Vi vil følge sundhedsstyrelsens retningslinjer for behandling og iværksætter et akutberedskab der vil varetage akutte behandlinger.
Det vil sige at al ikke-kritiske behandlinger vil blive udskudt, til det er forsvarligt igen at holde fuldt åbent.
Allerede i dag kan du ringe til Elite Fysioterapi og snakke med Simone som er uddannet fysioterapeut. Hun ville kunne svare på de spørgsmål du måtte have. Hun vil også sammen med dig finde ud af, om du hører under kategorien som kritisk eller ej.
Hvis du ikke kommer igennem på telefonen, så er du meget velkommen til, at indtale en besked på tlf. svareren, eller også sende os en mail på info@elitefys.dk eller direkte til din behandler. Behandlerens mail kan du finde på vores hjemmeside.

Vores telefontider er uændrede. Mandag til torsdag 8-15:30 og fredag 8-14

HUSK hvis din situation ikke er kritisk, så er der i stedet mulighed for at få online konsultationer med en af vores behandlere. De står stadig til rådighed med diagnosticering, råd og vejledning så du kan komme af med dine gener.
Du er selvfølgelig også meget velkommen til, at få en tele-/videokonsultation hvis du ikke har lyst til at komme på klinikken, eller måske er i hjemmekarantæne.

Sundhedsstyrelsen og regionerne har indgået aftale for online konsultationer således at har du en henvisning fra lægen kan du få telefon-/videokonsultation til 151,75kr.

Takster for behandlinger udenfor sygesikringen i vores akutberedskab kan du læse her.

Pas på hinanden.

De bedste hilsner fra Elite Fysioterapi.

For spørgsmål, send os en mail på info@elitefys.dk

Sofie Ankerstjerne – Fysioterapeut

Fysioterapeut

Sofie Ankerstjerne

sa@elitefys.dk  

Sofie arbejder til de offentlige sygesikringstakster, og der er mulighed for at få tilskud fra Sygeforsikringen "danmark".

BOOK EN TID HOS SOFIE

Nordhavn – Fysioterapi m/u lægehenvisning

Om Sofie Ankerstjerne

Sofie er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen Absalon i Roskilde. Hun har tidligere dyrket forskellige former for sport alt fra fodbold, styrketræning til ridning, men i slutningen af 2015 forelskede hun sig i crossfit og vægtløftning.

Hun har deltaget i konkurrencer inden for begge sportsgrene og forstår frustrationen, hvis kroppen ikke spiller 100% eller når man er skadet.

Derudover har Sofie undervist hos Crossfit Copenhagen de sidste to år og hos Hvidovre Atletik & Motions crossfitforening, hvor hun fået erfaring med styrke- og funktioneltræning.

Karriere

2019 - : Fysioterapeut i Elite Fysioterapi

Uddannelse

2019: Fysioterapeut fra Absalon Roskilde

Kurser

  • Lumbal- og thoracalcolumna v. Jakob Mogensen

  • Bækken - Ilium og sacrum v. Jakob Mogensen

  • Cervikalcolumna og Ribben v. Jakob Mogensen